April 19, 2024

Doelpunten en hoogtepunten: Spanje 2-1 Nederland in halve finale WK U-20 dames 2022.  |  25-08-2022

Doelpunten en hoogtepunten: Spanje 2-1 Nederland in halve finale WK U-20 dames 2022. | 25-08-2022

20:43 3 uur geleden

Doelen en hoogtepunten

20:23 3 uur geleden

95′

Het is voorbij! Spanje versloeg Nederland.

20:16 4 uur geleden

89′

Dichterbij! Het schot van Sarasola, maar de bal gaat naast.

20:13 4 uur geleden

85′

Met beide teams op zoek naar een doelpunt, werd de bal fel bevochten op het middenveld.

20:08 4 uur geleden

81′

Rijsbergen gaat voor, maar de bal wordt vastgehouden door doelman Fond.

20:04 4 uur geleden

74′

Een schot van de Spaanse kant na een late bal van Salma, maar de verdediging blokkeert de bal om binnen te gaan.

19:59 4 uur geleden

68′

Wissel van ploeg. Spanje geeft Jubita aan Laborde. Hulst wordt in Nederland vervangen door Hulswit.

19:47 4 uur geleden

60′

Krachtig schot van Salma, maar geeft geen richting aan zijn schot en gaat naast.

19:40 4 uur geleden

53′

Doelpunt, doel, doel voor Nederland! Van Kool schoot een schot van buiten het strafschopgebied dat in de achterkant van het net belandde.

19:36 4 uur geleden

49′

Het schot van Martinez werd door de verdediging van richting veranderd.

19:32 4 uur geleden

45′

Het fluitsignaal klinkt en de bal rolt in de tweede helft in het Nationaal Stadion.

19:175 uur geleden

45′

Tijdens de rust in Costa Rica won Spanje nipt.

19:13 5 uur geleden

42′

Rijsbergen schiet op doel, maar de bal gaat naast.

19:125 uur geleden

39′

Krachtig schot van Salma, maar de bal gaat net naast.

19:055 uur geleden

30′

Spanje bleef creëren maar slaagde er niet in een goed schot op doel te krijgen.

18:555 uur geleden

24′

Doelpunt, doel, doel voor Spanje! Caparo kwam weer op de rand van het strafschopgebied en draaide het tweede schot binnen.

18:53 5 uur geleden

21′

Doelpunt, doel, doel voor Spanje! Caparo profiteerde van een fout van de verdediging in eigen gebied om die weg te duwen en het eerste doelpunt te scoren.

18:485 uur geleden

17′

Schot van Eleksbru, maar de bal stuitert uit de Nederlandse verdediging.

18:42 5 uur geleden

9′

Dichterbij! Paralluelo eerst, maar kon geen schot op doel krijgen.

18:365 uur geleden

0′

De eerste helft van deze halve finale wordt gespeeld.

18:355 uur geleden

Nederland: line-up

L. Alkemaat; N. Nijstad, S. Koeleman, S. Van Diemen, K. Cornelia; D. Foederer, D. Noordman, R. van Gool; L. Rijsbergen, Z. Hendrik, Z. Halswit.

18:315 uur geleden

Spanje: line-up

M. lettertype; E. Laborde, A. Tejada, S. Lloris, A. Medina; J. Bartel, A. Mingusa, A. Martínez; A. Elekspur, ik. Caparro, S. Barcelona.

18:305 uur geleden

voor de rechtbank

Beide teams warmen zich op voordat ze het veld betreden.

18:205 uur geleden

Ze zijn hier!

Het Nederlands elftal staat al op de grond klaar om deze belangrijke wedstrijd te spelen.

18:15 6 uur geleden

Doe voorzichtig!

De Nederlanders moeten speciale aandacht besteden aan de Spaanse artillerie; Ze hebben negen doelpunten gescoord en geen tegen gekregen, dus ze hebben een zeer gecompliceerde wedstrijd.

18:10 6 uur geleden

Laten we de eerste vijand definiëren!

De wedstrijd zal beslissen wie de eerste finalist wordt van deze U-20 Women’s World Cup, dus beide teams zullen alles geven.

18:05 6 uur geleden

Goede vooruitgang

Dit is een enorme gunst voor het rode en gele team, aangezien Spanje in de competitie op nul doelpunten is gehouden.

18:006 uur geleden

Pas op voor deze speler

Nederland zal speciale aandacht schenken aan Inma Kabaru, de speler heeft vijf goals en zal in deze wedstrijd zijn score willen vergroten.

17:55 6 uur geleden

Eerste keer!

Dit is de eerste clash tussen deze teams in de categorie U-20, dus beide teams zullen hun best willen doen.

17:50 6 uur geleden

We zijn terug!

We zijn terug om van minuut tot minuut verslag te doen van Spanje vs Nederland in de halve finale van de U-20 Wereldbeker Dames. We zullen binnenkort de meest relevante informatie en bevestigde line-ups met je delen.

17:45 6 uur geleden

Blijf op de hoogte voor Spanje vs Nederland Live

Binnen enkele ogenblikken zullen we de startopstellingen voor PSV vs Rangers live met jullie delen en de laatste informatie van Estadio Nacional in Costa Rica. Blijf op de hoogte voor up-to-the-minute live verslag van de wedstrijd op VAVEL.

17:40 6 uur geleden

Waar en hoe Spanje vs Nederland live online te kijken

17:35 6 uur geleden

Hoe laat is de halve finale van het WK U-20 dames onder de 20 tussen Spanje en Nederland?

17:10 7 uur geleden

De wedstrijd wordt gespeeld in het Costa Rica National Stadium.

De wedstrijd Spanje vs Nederland wordt gespeeld in het Costa Rica National Stadium in San Jose, Costa Rica. Het stadion biedt plaats aan 35.062 mensen.

17:05 7 uur geleden

Welkom bij het verslag van VAVEL.com over de halve finales van de FIFA U-20 Wereldbeker Dames 2022: Spanje vs Nederland Live!

Mijn naam is Lore Solorzano en ik zal je gastheer zijn voor dit spel. We brengen je pre-match analyse, score-updates en nieuws zoals het live gebeurt op VAVEL.