July 27, 2024

De winning streak van Max Verstappen eindigde toen Carlos Sainz de Grand Prix van Singapore won

De winning streak van Red Bull Formule 1-coureur Max Verstappen is voorbij. De droom van Red Bull om een ​​volledig seizoen in het klassement te staan, is geëindigd.

Carlos Sainz van Ferrari sloot de serie van tien races van de Red Bull-ster zondag af met een overwinning in de Grand Prix van Singapore van 2023. Naast het doorbreken van de indrukwekkende reeks van Verstappen, was Sainz de eerste niet-Red Bull-coureur die tijdens het seizoen 2023 een race won.

Formule 1 2023:Winnaars van elke race dit seizoen tot nu toe

McLaren-coureur Lando Norris eindigde als tweede en behaalde daarmee de beste prestatie in zijn carrière tot nu toe, waarmee hij het negende podium in zijn carrière beklom. Lewis Hamilton van Mercedes completeerde de top drie in Singapore, waarmee hij zijn vijfde podiumplaats van het seizoen markeerde en zijn carrièrerecord uitbreidde naar 196 van dergelijke finishes.