February 29, 2024

Dax Shepard legt uit hoe hij uit Conan werd verbannen

“Wat een ramp voor hem.”

In 2004 verscheen de acteur op The Late Night Show op het hoogtepunt van zijn verslaving, en het ging niet goed.

“ Professioneel was het enige wrak dat me echt raakte toen ik verslaafd was, dat ik weg was ConanZei Dax op Blake Griffin Het nastreven van gezondheid Podcast.

Hij vervolgde: ‘Ik had het pre-interview in een black-out, en ik werd wakker bij de hotelbeveiliging en schudde me wakker, en ik was met een vreemde, en de vreemdeling was aan het plassen op het bed, of ik urineerde op het bed – een van hen urineerden op het bed. “

Amy Susman / Getty Images

Dax voegde eraan toe dat zijn propagandist de bewaker ervan overtuigde de kamer te openen omdat hij binnen 20 minuten op de talkshow had moeten zijn.

“Hij is in de show geweest. Ik weet niet waar hij het over heeft. Ik kan zeggen dat hij in de rij staat om de verhalen te horen die ik vertel, maar ik ken geen enkele van de verhalen. Dus ik ben Ik doe het gewoon. Ik doe het gewoon. “Dax legde uit: wat leuk kan zijn, is daar, en ik ben in chaos”.

Randy Holmes / ABC via Getty Images

Terwijl Dax zegt dat, hoewel het publiek het interview “drong”, het rommelig was voor Conan.

Manny Carable / WireImage

‘Maar voor hem, wat een ramp. Ik kende geen van de verhalen. Ik heb de salontafel kapot gemaakt,’ voegde Dax eraan toe.

“Dus ik werd een aantal jaren verbannen van deze show, totdat ik nuchter werd en mezelf weer opstond, en nu heb ik er vaak naar gekeken, maar misschien was dat het enige dat ik in mijn professionele leven heb verknoeid,” Dax geconcludeerd.

Robin Marchant / Getty Images

En hoewel Dax zich schaamde voor het interview, zei Conan eerder dat Dax lang niet in de buurt was van zijn ergste gast.

Rich Polk / Getty Images voor Xandr

“Abel Ferrara. Hij rende weg tijdens de show. Voor zijn tijd rende hij weg, stapte in de lift, ging de straat op, rende weg toen [segment producer Frank Smiley] Ik zette de achtervolging in. Frank ving hem op en bracht hem terug. Conan zei in Dax: hij verscheen tegen zijn wil voor de camera Fauteuil-expert Podcast.

BuzzFeed Daily

Blijf op de hoogte van de laatste dagelijkse berichten met de dagelijkse BuzzFeed-nieuwsbrief!