April 23, 2024

Courteney Cox of Scream onthult wanneer het filmen voor de zesde film (en binnenkort) moet beginnen

Courteney Cox of Scream onthult wanneer het filmen voor de zesde film (en binnenkort) moet beginnen

Laatst Schreeuw De film heeft de horrorserie nieuw leven ingeblazen en is zelfs aangekomen Een belangrijke mijlpaal aan de kassa omwille van excellentie. Het plotselinge succes van de film leidde tot het zesde succes Schreeuw film draait Officieel in bedrijf. Natuurlijk hebben nieuwe en trouwe fans gewacht om te horen wie er misschien terugkomt voor het vervolg. Hoewel de regisseurs en studio’s met geen woord hebben gerept over de film, Schreeuw Dierenarts Courteney Cox heeft kijkers misschien de update gegeven waar ze naar verlangden.

zodra schreeuw 6 Het nieuws is aangekondigd, OG Schreeuw genoemde ster Het was klaar Voor nog een gevecht met Ghostface als Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett worden gekoppeld aan het regisseren van de follow-up. Ondanks het aanvullende nieuws is er geen actuele informatie gelekt over het complot of wie wel of niet terugkeert. Maar Courteney Cox gaf net Schreeuw Fans hebben een belangrijke update voor de zesde film tijdens zijn debuut Variety is gewoon een variatie Podcast:

Ik heb gisteren het script gekregen. Ik heb het nog niet gelezen, ik begreep het gewoon. …Ik ben opgewonden om het te lezen, en ik weet dat ze zullen beginnen met filmen, ik denk in juni, in Canada. Ik weet niet of ik iets moet zeggen. Laat me je de moordenaar vertellen!