April 16, 2024

Cody Rhodes staat onder spanning met Seth Rollins die bijna uitmondt in een echt gevecht

– tijdens een optreden eerder vandaag De Dan Le Batard-show met StugotzOp de! besprak WWE-superster Cody Rhodes de spanning backstage met Seth Rollins die er bijna toe leidde dat ze echt ruzie kregen. Hoewel dat niet gebeurde, sprak Cody Rhodes tijdens het interview over de situatie. Hier zijn enkele hoogtepunten (via vechten):

Cody Rhodes is in een gespannen toestand die bijna leidt tot een gevecht met Seth Rollins backstage: “Ik zou bijna zeggen dat ik minder antipathieën leuk vind wat betreft de backstage-opstelling. De concurrentie die aan het worstelen is, je ziet die opschorting van ongeloof op het scherm, maar achter de schermen is het heel reëel in termen van de concurrentie, wie er op zal zijn top. Bijvoorbeeld, wie wordt de headliner. Voor WrestleMania. Dit jaar, als Roman Reigns en ik, trekt het niet veel vrienden aan. Seth Rollins komt backstage het dichtst in de buurt dat het in een vuistgevecht voor iedereen veranderde onze collega’s en het hogere management. Het is niet gebeurd. Hij en ik konden elkaar helemaal niet uitstaan. Misschien zal ik proberen zijn ogen uit te trekken.’

Over een fysieke woordenwisseling met een andere worstelaar eerder in zijn carrière: “Ik had één schermutseling backstage. Ik zal de naam van de man niet noemen. Het goede is dat ik heb gewonnen. Toen ik terugkwam, dit was vroeg in mijn carrière, droeg hij een van mijn jassen. Ik heb deze specifieke leren jassen die Ik droeg hem als onderdeel van mijn inzending. Hij had hem aan en hij was een beetje. Hij lacht me uit tijdens een talentenjacht. Terwijl ik naar hem toe liep, dacht ik dat ik hem een ​​kopstoot zou geven, maar zijn kopstoot lijkt zo gewelddadig dat deze dagen. Ik dacht: “Waarom worstel ik niet gewoon met hem?” Ik heb een goede achtergrond in Griekse volksstijl. Ik kwam van onderaf en sloeg hem tegen de grond. Toen pakte ik mijn jas en zag eruit als een totale eikel voor iedereen, want misschien had hij het naar zijn zin en misschien was hij grappig. Slechts één gevecht backstage en ik won dat gevecht.’

Toen Cody Rhodes vorig jaar terugkeerde naar WWE, nam hij het op tegen Seth Rollins als zijn uitdager bij WrestleMania 38 in een winnend bod. Ze vochten nog twee keer tijdens WWE’s premium live-evenementen, waarbij Cody al hun wedstrijden won, inclusief een Hell in a Cell-wedstrijd, waar Cody worstelde met een gescheurde borstspier. Het optreden leverde Cody een ESPY Award op voor WWE Moment of the Year.