April 23, 2024

Chicago Med-ster Marilyn Barrett aka Maggie onthult kankerdiagnose

Chicago Med-ster Marilyn Barrett aka Maggie onthult kankerdiagnose

Chicago Med ster Marilyn Barrett Ze onthulde dat ze onlangs baarmoeder- en eierstokkanker had gehad.

In een interview met MensenDe actrice zegt dat artsen in juli een tumor ter grootte van een voetbal in haar baarmoeder ontdekten en de eierstok verlieten. Barrett ondergaat momenteel “krachtige” chemotherapie (terwijl hij tegelijkertijd aan het fotograferen is) Chicago Med) vóór de definitieve hysterectomie. (a Chicago Med Een bron vertelt TVLine dat Barretts strijd tegen kanker geen effect heeft gehad op haar deelname aan het huidige achtste seizoen van het NBC-drama.)

“Werk geeft me nu zoveel vreugde”, vertelt Barrett aan de site. “Het brengt me veel uitstelgedrag om aan iets anders te denken dan: ‘Wanneer is de volgende chemo-shift?'” en “Hoe zal ik mijn kinderen knuffelen?” (de draad Een dierenarts heeft een 11 maanden oude tweeling met haar man, dominee Gavin Barrett.)

Barrett zegt dat zij het was Chicago Med Maggie karakter Borstkankerverhaal 2019 Dit inspireerde haar om haar strijd tegen kanker bekend te maken en mensen te vertellen: “Ik ben een heel speciaal persoon, maar ik voelde de verantwoordelijkheid om mijn verhaal te vertellen. Toen mijn personage borstkanker had, had ik een zee van mensen die contact met me maakten op Ze brachten me moed, dus ik voelde me onvermijdelijk dat ik hun harten ontmoette waar ze mij ontmoetten.

“Wij als mensen zijn te bang om de dood van een leven onder ogen te zien, of zelfs om het woord kanker uit te spreken”, voegt ze eraan toe. “Maar we hebben veel meer kracht in ons dan we denken.”


x