Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Chelsea Green en Matt Cardona trouwen op oudejaarsavond

De professionele worstelaars Chelsea Green en Matt Cardona gaan op oudejaarsavond in het huwelijksbootje stappen.

Green onthulde haar laatste nieuws “jaloers” De podcast waarin zij en Cardona op 31 december eindelijk gaan trouwen. Green en Cardona waren oorspronkelijk van plan vorig jaar te trouwen, maar door de COVID-19-pandemie is daar verandering in gekomen.

‘Ik ga trouwen,’ zei Greene. “Het is zo gek omdat ik 30 ben. Ik word 30. Als je me zou vragen toen ik 16 was, ‘wanneer denk je dat je gaat trouwen?’, dacht ik zeker dat ik 24 zou zijn, getrouwd , en heb kinderen. Nu ben ik 30 en heb ik geen haast. Ik heb 3 katten, ik heb twee honden en we hebben een huis met een zwembad. Ik voel me goed. Ik ben gelukkig, maar Ik zal zeggen, zodra ik Matt ontmoette, wist ik dat hij de man zou zijn met wie ik de rest zou zijn. Mijn leven, ik was klaar om met hem te trouwen. Het was raar.

“Hij heeft me twee en een half jaar geleden ten huwelijk gevraagd. We zijn het afgelopen jaar begonnen met het plannen van onze bruiloft. Natuurlijk sloeg Covid toe. Nu ben ik 30, ben ik twee en een half jaar verloofd en ik ben klaar om te trouwen. Het is niet zo belangrijk meer. Eindelijk moeten we verder. Ga je gang Canada gaat weer open de grenzen gaan open en we kunnen heen en weer gaan zonder quarantaine voor twee weken, wat betekent dat ik mijn bruiloft. Mijn familie kan naar de stad komen, ze hoeven niet terug naar Canada om in quarantaine te gaan, allemaal goede dingen. Ik ben zo opgewonden om twee van mijn huwelijksdetails te delen.’

READ  2 orkesten laten Russische dirigent vrij voor steun aan Poetin

Ze vervolgde: “Hoewel ik het een beetje geheim wil houden, een beetje privĂ©, heb ik het gevoel dat ik niet transparant ben als ik het belangrijkste dat er op dit moment in mijn leven is gebeurd, niet deel. agent over een week of twee, deze Reusachtig. Ik zal je niet vertellen waar we nu gaan trouwen, maar ik zal je vertellen dat we gaan trouwen op oudejaarsavond. Ik ben zo opgewonden.”

Green en Cardona begonnen te daten in januari 2017 en Greene kondigde later hun verloving aan op 4 april 2019, haar 28e verjaardag.

Blijf erbij voor meer.

(H/T naar worstelen citeren)

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top