February 23, 2024

Carlito vertelt of hij sinds zijn RAW-optreden van WWE heeft gehoord

Voormalig WWE-superster Carlito sloot zich aan bij The Angle Podcast om te praten over zijn recente optreden op de WWE Royal Rumble in 2021. Carlito heeft gewerkt rumble en loop van RAW De volgende nacht, wat volgens hem alles was wat op de kaart stond.

“Het was gewoon een gerommel”, zei Carlito. “Ik denk dat ze de dag voor het gerommel vroegen of ik ook RAW kon doen en ik zei ‘ja zeker, wat jullie ook nodig hebben. “Dat was alles waar we het over hadden. Het was RAW en Rumble. Ik heb geen contact meer gehad sinds RAW uitkwam.”

Als zodanig staat Carlito open voor alle aanbiedingen van elk bedrijf, inclusief WWE. Tot nu toe heeft hij niets gehoord, ook niet van de WWE AEW-concurrent, en hij is er behoorlijk goed in na jarenlang zijn eigen zaken te hebben gedaan.

“Ja, ik sta open, weet je, ik sta voor alles open,” zei Carlito. “Wie mij wil gebruiken, ik ben bereid te luisteren. Maar zoals ik al zei, ik heb al die jaren mijn eigen ding gedaan en als het zo doorgaat vind ik dat ook prima. Nee, ook geen gesprekken met AEW Dat is wat het is. Het is menselijk. Ik weet het niet.”

Carlito werd later gevraagd of hij zijn spullen na zijn vrijlating in een vuilniszak had gekregen, vergelijkbaar met de behandeling die Mickey James en anderen ontvingen. Hij kon het zich niet herinneren, ook al herinnerde hij zich dat het tijd was voor WWE Het eindigde op slechte voet.

‘Ik weet het niet meer’ van de vuilniszakken, zei Carlito. Ik denk dat ik niet eens ‘Ik wens je succes met mijn toekomstige inspanningen’ heb gekregen. “Maar ik had mijn redenen en daar heb ik geen klachten over. De samenleving is veranderd. In die tijd, wat je nu ziet, zijn er veel dingen die gebeuren, die tijden veranderen. Het is zoals de dingen waren en de manier waarop de dingen zijn nu. Ik denk dat achter de schermen in WWE, daarna de dingen beter worden. Het was een wake-up call en ik hoop dat het beter wordt voor alle bedrijven in het worstelen. “

Er gingen geruchten dat Carlito tijdens zijn korte ambtstermijn auditie had gedaan voor een rol als producer bij WWE. Hij bevestigde dat hij geïnteresseerd zou zijn in deze of een opleidingsfunctie als hem daarom werd gevraagd.

“Ja, een producerrol of een coachrol”, zei Carlito. “Dit klinkt allemaal intrigerend. Ik ben bereid om op dit moment naar alles te luisteren, maar ik denk dat het leuk zou zijn om jongere jongens te helpen en hen te helpen zich te ontwikkelen, wat iets nieuws voor mij zou zijn. Ik denk dat ik dat zou vinden interessant.”

Carlito nam ook de tijd om rapper Bad Bunny te prijzen, die een paar maanden geleden worstelde bij WrestleMania 37. Carlito was ook een inwoner van Puerto Rican en was opgetogen om te zien dat Bad Bunny zoveel lof kreeg voor zijn optreden.

“Het was geweldig om dat te zien, weet je,” zei Carlito. “Mijn mede-eilandbewoners doen elke week iets op RAW en ze laten zien op WrestleMania. En toen ik de geweldige recensies hoorde die ze Bad Bunny gaven over zijn optreden. Ik was zo blij voor deze twee.”

Het volledige interview kun je hieronder bekijken.