May 21, 2024

Cardi B pleit schuldig op twee punten

Cardi B pleit schuldig op twee punten

Cardi B

Cardi B
afbeelding: Demetrius Kambouris/Getty Images voor het Met Museum/Vogue

Cardi B pleitte vandaag schuldig aan twee misdrijven. hooivork Rapportenten minste één van hen was In verband met een ongeval in een stripclub In 2018 werd de rapper en muzikant veroordeeld tot 15 dagen taakstraf in verband met het misdrijf, naast het betalen van griffierechten.

In het bijzonder hebben Cardi B (en twee andere beklaagden) een schuldbekentenis ingediend Derdegraads mishandeling en tweedegraads roekeloos gevaar, in verband met een incident waarbij een muzikant ervan werd beschuldigd haar lijfwachten opdracht te geven barmannen in elkaar te slaan in een stripclub in Queens. Tien andere aanklachten, waaronder een misdrijf, werden aanvankelijk tegen haar en haar entourage ingediend, maar werden later ingetrokken. (Er was ook, per hooivorkprobeer het op een gegeven moment door het kantoor van de officier van justitie voor het gebruik van posts op sociale media om te bewijzen dat de aanval van tevoren was gepland, maar Facebook en Instagram weigerden te spelen.)

Cardi B heeft vandaag een verklaring vrijgegeven over de vergoeding:

Een deel van groeien en rijpen is verantwoordelijk zijn voor je acties. Als moeder is het een gewoonte die ik mijn kinderen probeer bij te brengen, maar het voorbeeld begint bij mij. Ik heb in het verleden een aantal slechte beslissingen genomen die ik niet bang ben om onder ogen te zien en ervan te genieten. Deze momenten definiëren mij niet en weerspiegelen niet wie ik nu ben. Ik kijk ernaar uit om met mijn familie en vrienden uit deze situatie te komen en terug te gaan naar de dingen waar ik het meest van hou – muziek en mijn fans.

Het Queens District Attorney’s Office heeft vandaag een eigen verklaring uitgegeven, waarin wordt opgemerkt dat “Niemand staat boven de wet’, zei hij, zijn blijdschap uitdrukkend over de uitkomst van de zaak.