March 3, 2024

Ben Stiller zegt dat zijn dochter hem meesleepte omdat ze er niet was toen ze een kind was

25 februari 2022 / Uitgever: emily

deze week ben Stiller ontmoeting met Gerespecteerd Maakte de krantenkoppen toen hij onthulde dat hij en zijn vrouw Kristen Taylor Samen tijdens de pandemie Na hun breuk in 2017. En nu nog een persoonlijke onthulling uit het interview: Ben zegt zijn 19-jarige dochter EllaZe belde hem omdat ze er niet was toen ze een kind was. 56-jarige Ben zegt Ella “Eerlijk gezegd” (Bedankt, een traktatie!), En het is niet gemakkelijk om te horen. Hij zegt dat hij hetzelfde voor hem voelde koning Ouders, late comedians Jerry Stiller En de Ann MirEn hij geloofde altijd “Ok, ik doe niet Wie-dat.” Helaas stonden Ben Hollywood’s dromen in de weg. Abby, kun je me horen? Papa, kun je me zien? Papa, kun je me bellen tussen afspraken Kleine Fockers?

Het Esquire-stuk geeft aan dat in de negentien jaar sinds de geboorte van Ella (zoon van Quinlin geboren drie jaar later), heeft Ben geproduceerd, geregisseerd en gehandeld op tal van televisie en films, waaronder Three Een nacht in het museum twee films Ontmoet de ouders supplement Dodgeball, tropische donder, beteugelen je enthousiasme, stop ontwikkelingEtc etc.:

Ik heb veel gewerkt. En onlangs hadden hij en zijn dochter het erover.

“Het is heel duidelijk, en soms zijn het dingen die ik niet wil horen. Het is moeilijk om te horen”, zegt Stiller. “Omdat ik er niet ben zoals ik zag dat mijn ouders er niet waren. En ik dacht altijd: nou, dat doe ik niet wie welke. Maar toen, dit ding, probeerde ik mijn eigen verlangen te overwinnen om de hoop en dromen te vervullen die ik ook had. En dat klinkt niet geweldig, maar het is belangrijk om te erkennen.”

Hij voegt toe:

“Wat ik heb geleerd, is dat je kinderen niet scoren in je carrière”, zegt hij. “Het zou raar zijn om te denken dat mijn kinderen daar echt om gaven. Ze willen gewoon een ouder die emotioneel aanwezig en ondersteunend voor hen is. Misschien willen ze dat meer dan” – een diepe, luide lach – “dat ik ga duwen de grenzen van mijn creativiteit.”

Ja, kinderen geven niet echt om het werk van hun ouders. Zolang papa en mama maar de nieuwste TikToks en fidget spinners kunnen kopen. Aan de positieve kant, Ben’s netto waarde van ongeveer $ 200 miljoen zou Ella’s levenslange behandeling kunnen betalen. en dat Kind vriendjespolitiek connecties Je kunt haar helpen en de grenzen verleggen ze heeft creativiteit. En voor je het weet, negeert ze haar kinderen. De cursus gaat verder…

afbeelding: INSTAR

Onze commentaarregels: Wees niet racistisch of onverdraagzaam, en plaats geen opmerkingen zoals “wie kan het schelen?”Heb meerdere accounts, neem deel aan langdurige gevechten, post NSFW-foto’s/video’s/GIF’s of ga off-topic als je niet op een open post bent. Ook is het niet toegestaan ​​om adblockers, uw website of uw forum te promoten. Schending van de regel kan ertoe leiden dat uw Disqus-account wordt verbannen of in tijdelijke pre-administratie wordt geplaatst. Nieuwe commentatoren moeten een periode van pre-moderatie doormaken. Sommige berichten zijn mogelijk vooraf gemodereerd, dus het kan even duren voordat uw reactie wordt weergegeven als deze is goedgekeurd. Als je een vraag of probleem hebt in de opmerkingen, stuur dan een e-mail: [email protected]