February 22, 2024

Bella Thorne werd ‘bijna ontslagen’ door Disney nadat ze op 14-jarige leeftijd in bikini was gefotografeerd

Bella Thorne werd ‘bijna ontslagen’ door Disney nadat ze op 14-jarige leeftijd in bikini was gefotografeerd

Bella Thorne vertelt dat ze een jonge actrice is. (Foto: Getty Images)

Bella Thorne Ze spreekt openlijk over haar ervaringen als jonge actrice, van het weglopen van een Disney-film tot het knippen van de film omdat de regisseur beweerde dat Thorne, die toen pas 10 jaar oud was, met hem aan het flirten was.

De 25-jarige actrice sloeg de handen in elkaar met Emily Ratajkowski Hoog Laag met Emarata podcast, waar de twee vrouwen de seksualisering van vrouwen in Hollywood onderzochten. Thorne onthulde een bepaalde ontmoeting waarvan ze zegt dat ze haar tot op de dag van vandaag “gek” maakt.

“Ik had een regisseur die me een keer feedback gaf en ik was 10 … mijn casting director belt mijn agent en mijn agent belt mijn moeder en ze zeggen: ‘Dus ze gaat niet verder omdat de regisseur het gevoel had dat ze aan het flirten was’ en het gaf hem een ​​erg ongemakkelijk gevoel’, herinnert Thorne zich.

Ratajkowski merkte op dat het verhaal een nauwkeurige weergave was van “Hollywood en pedofielen en pedofielen”, zoals het gebeurde toen Thorne nog heel jong was, en deed de actrice zich afvragen wat ze deed om de regisseur zo te laten voelen.

Thorne zei: “Ik probeer bijna fouten bij mezelf te vinden. Zoals: ‘Wat heb je gedaan, Bella?'” wat heb je gedaan? Ze gaf hem dat gevoel.” Uiteindelijk herinnerde ze zichzelf eraan dat zij niet het probleem was. “Waar heb je het over, man? . Ze is 10 jaar oud, dus waarom denk je dat? “

Maar het zou niet de laatste keer zijn dat ik dit soort ervaringen had.

“Een keer werd ik bijna uit Disney Channel gezet omdat ik 14 was en in tweedelige kleding naar het strand ging”, zei ze. opschudden zei de ster. “Deze ontwerper met wie ik omging, deed deze ketting om me die lijkt op een lichaamsketting, ik weet het niet. Het kan me niet schelen. Er was een fan, ze hadden een foto van mij op het strand, en ik bijna ontslagen.”

Thorne zei dat haar foto’s “overal” waren met mensen die zeiden “dit is zo vies” en haar een klein meisje noemden. “Mij de schuld geven en Disney onder druk zetten om me te ontslaan en Disney heeft me duidelijk niet ontslagen, maar ze zeiden ook: ‘Hé, we krijgen hier veel hitte van, iedereen wordt hier opgewonden van omdat je in een bikini op het strand.'” De volgende keer dat je op het strand bent in een korte broek en een wijdvallend T-shirt stappen.”

Ze legde verder uit welk effect het op haar had omdat ze probeerde erachter te komen wie ze was, en zei dat ze het gevoel had dat ze het personage speelde dat andere mensen wilden dat ze was.

“ja, [I was acting] ‘De hele tijd,’ zei ze.