April 25, 2024

AZ Alkmaar vs.  West Ham-kansen, hoe te kijken, streamen, tijd: 18 mei 2023 UEFA Europa Conference League-selecties

AZ Alkmaar vs. West Ham-kansen, hoe te kijken, streamen, tijd: 18 mei 2023 UEFA Europa Conference League-selecties

De halve finales van de UEFA Champions League 2023 gaan donderdag verder met de terugwedstrijd ertussen West Ham United-team En AZ Alkmaar verder Grootste +. West Ham kwam vorige week terug van een achterstand en won de omgekeerde wedstrijd thuis met 2-1, maar nu reizen ze af naar Nederland, waar de gastheren hun laatste drie uitwedstrijden hebben gewonnen. AZ Alkmaar herstelde zich van de nederlaag bij West Ham door afgelopen weekend Emmen met 5-1 te verslaan in de Eredivisie, terwijl West Ham hun ploeg domineerde. Brentford Bij een 2-0 nederlaag in de Premier League. Nu staat een plaats in de UECL Finale op het spel. Je kunt alle actie vastleggen als je dat doet Stream de wedstrijd live op Paramount+, die je nu 30 dagen gratis kunt proberen met promotiecode “FIRSTPICK” en bekijk meer dan 2.400 voetbalwedstrijden per jaar.

Aftrap in het AFAS Stadion in Alkmaar, Nederland om 15:00 uur ET. Caesars Sportsbook’s laatste AZ Alkmaar vs. West Ham odds lijst West Ham als de +155 favorieten (risk $100 om $155 te winnen) op de 90-minuten geldlijn, met Alkmaar +160 underdogs. Het trekkingspercentage is +215 en de over/onder totale doelen zijn 2,5. De wedstrijd van donderdag zal zijn Het is live op Paramount+ met het onmisbare Premium-abonnement, dat je nu 30 dagen gratis kunt uitproberen met de speciale promotiecode “FIRSTPICK” en meer dan 2.400 voetbalwedstrijden per jaar kunt bekijken.

Grootste + is de enige plek om Bekijk elke minuut van elke wedstrijd in de UEFA Europa League van dit seizoen en meer dan 2.400 voetbalwedstrijden per jaar. Een abonnement geeft je ook toegang tot andere sportcontent, waaronder Serie A, Champions League, NWSL, NFL op CBS en talloze films en shows. Wel krijg je de eerste week gratis Registreer hier.

Hoe kijk je naar West Ham vs AZ Alkmaar

• De datum van de wedstrijd van West Ham tegen Alkmaar: donderdag 18 mei
  • West Ham vs AZ Alkmaar Tijd: 15.00 uur ET
  • West Ham vs AZ Alkmaar live uitzending: Grootste + (PROBEER 30 dagen GRATIS met de code “FIRSTPICK”)

Het team van de UEFA Europa Conference League pikt AZ Alkmaar uit tegen West Ham

Voordat je de wedstrijd van donderdag inhaalt, zou je dat moeten doen Bekijk onze 2023 UEFA Europa Conference League-keuzes van SportsLine-voetbalexpert John Emmer. Eimer is een grote gokker met uitgebreide kennis van toernooien en spelers over de hele wereld. Sinds hij bij SportsLine kwam, heeft hij verslag gedaan van de Premier League, First Division, FA Cup en nog veel meer. Hij is een verbazingwekkende 82-63-4 in alle voetbalselecties voor SportsLine dit seizoen, en geeft meer dan 25 eenheden terug aan zijn volgers.

Voor West Ham tegen AZ Alkmaar speelt Eimer tegen beide ploegen om maar liefst 130 punten te scoren. De wedstrijd van vorige week in Londen was nogal vreemd, aangezien Arizona de balbezitstrijd won, maar West Ham domineerde de hele wedstrijd door het Nederlandse team te verslaan met 18-8 en te winnen met verwachte goals 2,7-0,3.

Arizona scoorde echter als eerste met een doelpunt van Tigani Reigners in de 41e minuut voordat West Ham terugvecht met twee doelpunten in de tweede helft via Said Benrahma en Michaƫl Antonio. Aangemoedigd door dat doelpunt in de eerste helft en vijf competitiedoelpunten in het weekend, verwachten we dat AZ Alkmaar voor eigen publiek naar West Ham trekt.

West Ham moet zich intussen volledig concentreren op het ingaan van deze wedstrijd en het bevestigen van hun plaats in de Premier League voor volgend jaar. Het winnen van deze competitie is hun enige manier om volgend jaar continentaal voetbal te spelen, een cruciale onderscheiding voor een club met hoge ambities. Stream het spel hier.