May 24, 2024

Arman Tsarukyan legt zijn poging uit om een ​​fan te slaan vóór het UFC 300-gevecht, aldus Dana White

Arman Tsarukyan legt zijn poging uit om een ​​fan te slaan vóór het UFC 300-gevecht, aldus Dana White

Begin nergens aan, er zal niets zijn. Dat is de boodschap van Arman Tsarukyan nadat hij bijna in gevecht raakte op weg naar de kooi bij UFC 300.

Zaterdag won Tsarukyan een split beslissing van Charles Oliveira bij UFC 300, waardoor hij kans maakte op een toekomstige lichtgewichttitel. Maar zijn optreden is misschien niet het grootste voordeel van het gevecht, want terwijl hij weg was, kreeg Tsarukyan een korte woordenwisseling waarbij hij een klap uitdeelde naar een fan op de tribunes.

Hoewel het op dat moment niet duidelijk was wat de aanleiding was voor deze reactie, legde Tsarukyan het incident na het gevecht uit en zei dat de fan hem benaderde en een aanstootgevend gebaar maakte, en dat hij wraak nam.

“Hij liet me een 'fuck you'-verklaring zien en wilde mij slaan en ik wilde hem terugslaan”, zei Tsarukyan. “Dat is het. Dus jongens, niemand laat me 'F*** you' zien. Het maakt niet uit wie je bent, ik sla je in je gezicht. Je kunt me 'F***' laten zien vanaf ongeveer 200 meter afstand, en ik zal je niet slaan. Maar als je dicht bij me bent, betekent dit automatisch dat ik uit Rusland kom. Doe dat niet, alsjeblieft, anders ga ik naar de gevangenis in de Verenigde Staten.

De geschiedenis van atleten die sporten met fans op de tribunes is niet bijzonder goed in de Verenigde Staten, maar dit eindigde niet in een ‘kwaadaardigheid in het paleis’-situatie, aangezien Tsarukyan na het incident in de kooi bleef zitten en zonder enige vorm van geweld vocht. geval. UFC-CEO Dana White heeft hierover echter gesproken Bij zijn eigen UFC 300 na de gebeurtenis en erkende dat de situatie mogelijk niet volledig is opgelost, afhankelijk van hoe de ventilator reageert.

“Misschien wil je niet aan dingen vasthouden en mensen betrappen als ze naar buiten lopen”, zei White. 'Deze jongens zijn allemaal tot alles in staat. Ik weet zeker dat we waarschijnlijk zullen worden aangeklaagd. Dat zullen we maandag ook afhandelen.'