April 20, 2024

AK zet zich schrap terwijl Nederland Gibraltar verslaat

Nederland Hersteld van de nederlaag tegen Frankrijk met 10 man achterstand Gibraltar 3-0 en start hun kwalificatiecampagne voor Euro 2024.

Nathan Ake’s tweehonkslag uit de opener van Memphis Depay bezorgde de mannen van Ronald Koeman vorige week een 4-0 zege in Groep B van Ierland.

Gibraltar speelde iets meer dan een half uur met 10 man nadat Liam Walker vroeg in de tweede helft van het veld werd gestuurd.

Nederland staat nog steeds derde achter Frankrijk, dat Ierland met 1-0 versloeg en Griekenland underdog.

Michael Grigoritch scoorde een late winnaar Oostenrijk Wederom 2-1 gewonnen Estland In groep F

Hij had al een strafschop in de eerste helft gemist voordat Florian Cains twee minuten later gelijk maakte en de winnaar scoorde.

Rauno Sappinen was na 25 minuten op doel met de opener, acht minuten nadat Grigorić een strafschop miste.

Zweden klopte Azerbeidzjan Elders in Groep F zorgden twee late goals van Anthony Elanga en Jesper Karlsson voor sprankeling in een 5-0 overwinning.

De opener van Emil Forsberg en Bahlul Mustaphaset bezorgden de gastheren een indrukwekkende voorsprong voordat Victor Giogères van Coventry de derde greep.

Balint Vesey, Dominic Sobozlai en Martin Adam scoorden in Poule G. Hongarije Een 3-0 overwinning Bulgarije In hun opener werd de late brace van Dusan Vilahovic overhandigd Servië Een 2-0 overwinning Montenegro.

Moldavië Het gelijkspel was 0-0 Republiek Che In Poule E viel het doelpunt van Karol Swiderski vier minuten voor rust Polen Een 1-0 overwinning Albanië Om hun 100% start in de groep voort te zetten.