March 28, 2024

9 oktober: National Hockey League nieuwsbericht

Het was het einde van het voorseizoen voor elk team.

McKinnon maakte er 1-0 van om 3:45 in de eerste periode en 3-1 om 6:11 in de derde. Miko Rantanen opnemen en Jonas Johansson Hij maakte 18 saves voor Colorado, dat woensdag de reguliere competitie opende tegen de Chicago Blackhawks.

Denis Guryanov En Jacob Peterson Ze scoorden allemaal een powerplay-doelpunt, Braden Holtby Hij stond twee doelpunten toe voor 20 schoten, en Anton Khadobin Hij maakte negen saves in de derde inning voor Dallas, die donderdag hun reguliere seizoen opende bij de New York Rangers.

Kijk dit seizoen NHL-wedstrijden live buiten de markt

Rangers 5, Islanders 4 (overuren): Philip Shettle Hij voltooide een hattrick in een powergame 2:06 in overwerk om de New York Rangers een 5-4 overwinning op de New York Islanders te bezorgen in de pre-season finale voor alle teams in de Webster Bank Arena in Bridgeport, Connecticut, op Zaterdag.

Chytil scoorde twee van de drie goals van de Rangers in powerplay.

Matthew Barzal Het was 4-4 voor de eilandbewoners, met nog 50 seconden te gaan in de derde game.

Ryan Strom Hij had een doel en hulp, Vitaly Kravtsov Scoor een powerplay-doelpunt, en Alexander Georgiev Hij redde 28 ballen voor de Rangers, die woensdag de reguliere competitie opende in de Washington Capitals.

Barzal en Anders Lee Elk had twee goals en een assist, en Ilya Sorokin Hij redde 17 saves voor de Islanders, die donderdag hun seizoen begonnen bij de Carolina Hurricanes.

Strom raakte geblesseerd met nog één seconde te gaan in de tweede helft na een botsing met de verdediger van de eilandbewoners Scott Mayfield, Rangers vooruit Kevin Rooney Links met een duidelijke blessure in de derde periode na een ruzie met de eilandbewoners forward Ross Johnston.

Maple Leafs 4, Senatoren 1: John Tavares En Morgan Riley Elk van hen had een doelpunt en assist voor de Toronto Maple Leafs in hun 4-1 overwinning op de Ottawa Senators in de Scotiabank Arena in Toronto op zaterdag in de pre-season finale van elk team.

Nick Ritchie En Pierre Engval Score voor Toronto, dat de Montreal Canadiens ontvangt in de reguliere seizoensopener van woensdag. Jack Campbell Maak 18 saves.

Alex Formenton Scoorde voor Ottawa, die donderdag het seizoen thuis opent tegen Toronto. Matt Murray toegestaan ​​3 goals uit 16 schoten, en Anton Forsberg Maak 14 reddingen in reliëf.

Maple Leafs vooruit Ilya Mikheev Door een handblessure kwam hij na de eerste helft niet in actie. Hij had de assist in het doelpunt van Riley in sterk spel dat de 1-0 maakte om 11:03.

“Maandag weten we meer”, zei Maple Leafs-coach Sheldon Keefe. Maar het ziet er niet naar uit dat het van korte duur zal zijn.

Penguin 4, Blue Jackets 3 (overuren): Jason Zucker Hij scoorde een 1:18 power-play goal in overwerk om de Pittsburgh Penguins een 4-3 overwinning op de Columbus Blue Jackets op zaterdag in de Nationwide Arena in Columbus te bezorgen in de pre-season finale voor elk team.

Teddy Blogger En Brian Rust Elk van hen had een doel en hulp, en Tristan Garry Hij maakte 26 saves voor Pittsburgh, die dinsdag het reguliere ijshockeyseizoen opende bij de Tampa Bay Lightning.

Sean Coralie Hij scoorde zijn eerste doelpunt voor de Blue Jackets nadat hij op 28 juli als vrije agent was getekend. Elvis Marslikins Hij maakte 25 saves voor Columbus, die donderdag zijn reguliere seizoen opende tegen de Arizona Coyotes.

Bliksem 4, Panters 3: De Tampa Bay Lightning scoorde drie doelpunten in de derde inning voor een 4-3 overwinning op de Florida Panthers in de FLA Live Arena in Sunrise, Florida, op zaterdag in de pre-season finale voor elk team.

pat kastanjebruin Hij scoorde daarna zijn eerste twee doelpunten voor de start van het seizoen Brayden Point Hij scoorde om Tampa Bay binnen 3-2 te krijgen. Alex Killorn opnemen in de eerste periode, en Andrei Vasilevsky Hij maakte 45 saves voor de Lightning, die dinsdag het NHL-reguliere seizoen opende tegen de Pittsburgh Penguins.

Kevin Connaughton En Sam Reinhart opnemen en Sergey Bobrovski Hij maakte 25 saves voor de Panthers die donderdag hun seizoen opende tegen de Penguins.

Sam Bennett Hij speelde niet voor Florida nadat de spits het COVID-19-protocol inging.

Haaien 4, Gouden Ridders 0: Adin Hill Hij maakte 25 reddingen voor de San Jose Sharks in een 4-0 overwinning op de Vegas Golden Knights in SAP Center in San Jose op zaterdag in de voorseizoenfinale van elk team.

Kevin Labank Hij had een doel en een helpende hand, en Jonathan Dallen, William Ecklund En Brent Burns Hij scoorde voor San Jose, die zaterdag hun reguliere seizoensopener speelt tegen de Winnipeg Jets. Eric Carlson twee passen.

Robin Liner Hij maakte 30 reddingen in Vegas, dat dinsdag de Seattle Kraken zal organiseren in hun opener.

Cypress 3, Rode Vleugels 1: Zemgus Girgensons scoorde zaterdag voor elk team in het KeyBank Center in Buffalo een reductief groen-lichtdoelpunt voor de Buffalo Sears in de 3-1 overwinning op de Detroit Red Wings aan het einde van het voorseizoen.

Jergenson scoorde in de 19:17 minuut van de tweede helft na een geschenk van de Red Wings-doelman Alex Ndeljkovic 2-1 opschuiven.

JJ Petrka En Vinnie Hinostroza opnemen en Craig Anderson Het viel samen met 18 exporten voor de seizoensopening Sabres tegen de Montreal Canadiens op donderdag.

Sam Win Nedeljekovic scoorde 35 keer voor de Red Wings, die donderdag aan het reguliere seizoen beginnen tegen de Tampa Bay Lightning.

Predators 4 en orkanen 3: haar saros Hij maakte 23 reddingen voor de Nashville Predators in een 4-3 overwinning op de Carolina Hurricanes aan het einde van het voorseizoen van elk team in de Bridgestone Arena in Nashville op zaterdag.

romeinse joussiEn Yakov jouw trein En Philip Forsberg Hij maakte doelpunten in de tweede helft voor de Predators, die donderdag het reguliere seizoen openden tegen de Seattle Kraken.

David Ritich (11 opgeslagen) Vervang Saros om de derde periode te beginnen.

Jordan MartinockEn Ethan Burr En Stefan Neusen opnemen en Frederic Andersen Hij redde 13 Hurricanes, die donderdag aan het seizoen begonnen tegen de New York Islanders.