July 19, 2024

13 keer beroemdheden klaagden over mensen die een ‘reguliere’ baan hebben.

13 keer beroemdheden klaagden over mensen die een ‘reguliere’ baan hebben.

in Columbia-toeschouwer “Ik heb veel kritiek gekregen, zowel in mijn gezicht als in gedrukte vorm, over onbeschofte opmerkingen die ik heb gemaakt toen ik in talkshows verscheen om reclame te maken voor… Bewaar de laatste dansH. Ik werd belasterd in één mediakanaal in Colombia, en bijna belasterd in een ander, allemaal omdat ik een grap maakte over een foodcourt op de nationale televisie. Talkshows vereisen een voorgesprek, waarbij de gast wordt gegrild op grappige anekdotes…. In mijn optreden werd mij gevraagd naar de kwaliteit van het eten op school en werd mij gevraagd om te overdrijven omwille van de komedie.

Ik was zeker niet gedwongen iets te zeggen, maar gezien de omstandigheden wilde ik het interview levend afmaken. Door elke opmerking onder zo’n intensief onderzoek te onderzoeken, moest ik nadenken over de gevolgen van wat ik zei. Ik heb schriftelijk mijn excuses aangeboden aan het restaurantpersoneel; Ze leken te begrijpen dat ik geen commentaar gaf op een bepaalde persoon. Ze beseffen dat het belachelijk maken van eten in de cafetaria een veel voorkomende, zo niet oubollige grap is. Adam Sandler deed dat, net als een schrijver van een campuspublicatie die mijn opmerkingen in twijfel trok.

Ik wist niet dat zoveel Columbia-studenten het tot hun doel hadden gemaakt om op voedselservice-kruistocht te gaan. Ik realiseerde me ook niet dat de manier om verdwaalde grappen te bekritiseren is door te lasteren… Je probeert misschien grappig te zijn om bij je publiek te passen, maar zelfs lunchdames en Hollywood-meisjes hebben gevoelens.'

Toen, in 2019, zei ze Glamour Groot-Brittannië“Ik ging naar een talkshow laat op de avond en ik denk dat het Conan O'Brien was of… David Letterman. Ik zat toen op de universiteit en had het over het studentenleven en ze vroegen me of ik in de cafetaria at als een normaal kind. Ik bleef praten omdat ik onzeker was en ik denk dat ik de term 'spionagemensen' gebruikte. Maar mijn idee was dat er destijds een nummer van Adam Sandler was waarin een personage in een comedyshow speelde waarin hij de lunchdame speelde en hij een haarnetje en een moedervlek had.

Het werkte op een zeer onmiddellijk niveau averechts. De mensen met wie ik op school zat, waren boos op mij. Iemand schreef in de schoolkrant: “Het is elitair!” Hoe durf je de cafetariamedewerkers te beledigen, dat was niet mijn bedoeling en niet wie ik ben als persoon. De wetenschap dat mensen die hard werkten op school, afval opruimden en ons maaltijden gaven, dachten dat ik ze beledigde, zo verwoestend voor me was, want dat was nooit mijn bedoeling. Daarom schreef ik iets in de krant. Ik heb een handgeschreven verontschuldiging aangeboden aan de cafetariamedewerkers, maar ik heb naast ‘denk na voordat je iets zegt’ een waardevolle les geleerd. Dit soort dingen worden nu zo overdreven vanwege sociale media. Je moet voorzichtig zijn met de manier waarop wat je zegt wordt waargenomen en welke impact het heeft.”