Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Willow Smith scheert het hoofd in een uitvoering van een haarzweep

“Ik scheer mijn hoofd altijd kaal op de grote momenten in mijn leven.”

Hé, onthoud Willow SmithHet lied “zweep mijn haar”?

Andrew Toth/Getty Images voor Environmental Media Association

Ik vraag het omdat het populaire popnummer uitkwam in 2010, wat op dit moment klinkt als een miljard jaar geleden, en werd opgenomen toen Willow nog maar negen jaar oud was.

Jeffrey Meyer/WireImage/Via Getty Images

Leuk weetje: het nummer werd ingehaald naar #1 in Britse hitlijsten Door “(Dirty) Time” voor Black Eyed Peas. Wat een tijd in de popmuziek!

Nou, de laatste tijd live optreden Om haar nieuwe plaat in poppunk te vieren De laatste tijd voel ik allesWillow deed een rockerversie van het nummer – oh ja, en schoor daarbij haar hoofd.

In een eerder interview zei Willow dat dit de derde keer is dat ze haar hoofd kaal heeft geschoren, en voegde eraan toe: “Ik scheer mijn hoofd altijd op de grote momenten in mijn leven, wanneer dingen echt veranderen, en dit is een van die momenten.”

Facebook / Willow Smith

Voor het geval je het je afvroeg: Willow heeft haar hoofd geschoren tijdens haar 2012 “Whip My Hair”-tour, later zeggen,,Het was een opstand van mensen die dachten dat het iets anders betekende. Ik kwam er gewoon overheen; ik was letterlijk… En daarom Ik deed het en zei: “Ik ga mensen laten zien dat ik hier niet in geïnteresseerd ben.”

Stel iemand met een tondeuse voor terwijl Willow gitaar speelt:

Oh mijn God, is het scheren van het hoofd aangenaam?

Het eindresultaat ziet er natuurlijk prachtig uit:

Facebook / Willow Smith

Geen wonder dat Willows moeder, Jada Pinkett Smith, ook een inspiratie voor haar was haar hoofd scheren.

Hoewel Willow zei dat ze door stadia ging Spijt van het liedIk realiseer me nu dat het nummer qua thema – zo niet vocaal – past bij de boodschap van eigenliefde in zijn muziek. “Het kernidee van ‘Whip My Hair’ is het kernidee van al mijn muziek. Het genre verandert gewoon, maar ik zeg elke keer hetzelfde”,

Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images

Hoe dan ook, ik ga voor een kopje thee in mijn pyjama – ik bedoel, om ook iets cools te doen.

Dagelijkse buzzfeed

Blijf op de hoogte van de laatste dagelijkse berichten met de dagelijkse nieuwsbrief van BuzzFeed!

READ  Boba Fett's Empire raakt de backlink, zegt Timuera Morrison

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top