Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

We hebben seizoensgebonden koekjesdeeg gerangschikt en hier is onze top 9

Ik streef ernaar om de persoon te zijn die altijd koekjes heeft tijdens de feestdagen. Op die manier, als een buurman langskomt of ik naar het huis van een vriend ga, ben ik klaar om te gaan met lekkernijen. Maar ik heb op de harde manier geleerd om dingen niet te ingewikkeld te maken. Dit is waar in de winkel gekocht seizoensgebonden koekjesdeeg om de hoek komt kijken.

Natuurlijk kan ik wat simpele logo’s of plaatjes maken ( De bakker in mij Hij kan niet). Maar het voltooien van de snelkoppelingen maakt het samenstellen van het koekjesbord minder stressvol. Dus om te zien welke naast zelfgemaakte konden hangen, besloot ik alle soorten die ik kon vinden en bakken door te snijden. Dit is mijn officiĆ«le arrangement:

9. Pillsbury Candy Cane-koekjesdeeg

8. Betty Crocker Kant-en-klare koekjes voor de kerstman

7. Pillsbury-koekjesdeeg voor rendieren

6. Pillsbury Kerstboomvorm Suiker Koekjesdeeg

5. Suikerkoekjesdeeg in de vorm van Pillsbury

4. Pillsbury suiker koekjesdeeg

3. Toll House M&M’s Mini Holiday Sugar Cookie Dough

2. Toll House Munt en Cacao Koekjesdeeg

1. Pillsbury peperkoekkoekjesdeeg

Heb je je favoriete koekjesdeeg uit de winkel? Laat het me weten in de comments!

READ  Scotiabank overtrof de verwachtingen met lagere inkomsten

Sophia Curtis

"Reizende ninja. Onruststoker. Spekonderzoeker. Expert in extreme alcohol. Verdediger van zombies."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top