Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Vreemd genoeg op Alibaba EV van de week: een elektrische bootonderzeeër van $ 8000

We zoeken met veel plezier de afgrond van Alibaba af op zoek naar de meest creatieve bijeenkomst van de eindeloze verzameling elektrische auto’s op de Chinese winkelsite. Deze zoekopdracht vaak breng ons naar de aarde en soms zelfs in de lucht. Maar deze week zullen we onze vissershoed, pantoffels en tankhoezen dragen terwijl we de zee op gaan op een van de vreemdste elektrische boten die ik ooit heb gezien.

Er is zoveel aan de hand met dit schip dat ik niet weet waar ik moet beginnen.

Laten we bovenaan beginnen en naar beneden werken.

Ik noem het graag een pontonboot, hoewel ik niet zeker weet of het perfect in de definitie past.

Er zijn twee semi-drijvende uitsteeksels aan weerszijden van de boot, verbonden door wat lijkt op een vlot in het midden.

Alles is gunstig omgeven door planten, en er is een schattig laddertje aan de achterkant voor elke toegang tot water.

Tot nu toe ziet het er redelijk zeewaardig uit, al begin ik me toch een beetje zorgen te maken over dat gigantische open luik.

Hoewel ik er vast van overtuigd ben dat er veel te waarderen is in het leven boven land, als je onder de waterlijn wilt gaan zonder echt nat te worden, zit je met deze boot goed.

Er is een soort vreemde onderzeeër-achtige capsule op de bodem geplakt, toegankelijk via een luik in het vlot.

Ik weet niet zeker hoe je dat noemt. onderkant? onderdompelbaar? Boot kluis?

Hoe het ook zij, de kleine capsule is omgeven door transparante ramen die je ofwel een prachtig uitzicht geven op de zee om je heen, of je in een nachtmerrie drijven die bang is om droog te verdrinken wanneer iemand het luik boven je verzegelt.

READ  Health Canada roept Neutrogena Beach Defense en Ultra Sheer Aerosol-zonnebrandcrème terug vanwege hoge benzeenniveaus

En Neptunus kan je ziel redden als je een zeemonster tegenkomt terwijl je op de eerste verdieping rijdt. Een reuzeninktvis die zich om dit ding krult terwijl jij erin opgesloten zit, is pure nachtmerriebrandstof, duidelijk en simpel.

De enige goedmaker hier, in tegenstelling tot Een echte duikonderzeeër die ik eerder op Alibaba vondhet lijkt erop dat dit ding alleen naar de zeebodem zal gaan als er iets vreselijk misgaat.

Ervan uitgaande dat alles volgens plan verloopt, zou het onderwatergedeelte nooit mogen aankomen nautilus Diepten van 20.000 mijlen. In plaats daarvan zit je prachtig op amper een meter onder water. Of, zoals Wolfram-Alpha me behulpzaam vertelt, het is meer als 0,00018 parsecs onder de zee. Ik ben kapitein Nemo niet, maar wie welke Ik kan het misschien aan.

Wat betreft het bouwen of voortbewegen van deze mysterieuze elektrische boot, daar kan ik je helaas niet veel mee helpen. Voor zover ik weet, wordt hij aangedreven door twee elektromotoren met daaraan verbonden propellers, elk in een pod onder de pseudo-pontons.

Er is geen informatie over batterijcapaciteit, snelheid of andere nuttige statistieken, en de fabrikant lijkt een beetje moeilijk te vinden.

Onder de lijsten met de “voordelen” van het product vermeldt de verkoper dat het “niet gemakkelijk te beschadigen” is. Dit is een van de dingen die volgens mij moslim moeten zijn. Als ik aan boord van een onderzeeër spring, is mijn eerste vraag meestal niet: “Hoe gemakkelijk is het om dit ding te beschadigen?”

voor $ 8000, Ik weet niet zeker of ik ooit een van deze onzichtbare elektrische boten zou kopen.

READ  BC staat bovenaan het aantal banencreatie, maar er komt nog meer werk aan, zegt minister - BC News

Daar Andere goedkopere elektrische boten op alibaba Die ik overweeg om al te kopen (waardoor ik waarschijnlijk droger en droger zal worden).

Maar als je ons naar Jacques Cousteau wilt brengen, laat me je dan niet tegenhouden. Nodig me ook niet uit voor een dag onder water.

Ik zal mijn voeten recht op de grond houden, heel erg bedankt.

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Abonneer je op Electrek op YouTube voor exclusieve video’s en abonneer op geluidsnotatie.

Sophia Curtis

"Reizende ninja. Onruststoker. Spekonderzoeker. Expert in extreme alcohol. Verdediger van zombies."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top