December 6, 2023

Vijf NHL worstelende teams waar ik me (nog) geen zorgen over maak, plus zeer vroege sterkteranglijsten

Vijf NHL worstelende teams waar ik me (nog) geen zorgen over maak, plus zeer vroege sterkteranglijsten

De weekendranglijst is terug, en dat is nog te vroeg.

Dit is de waarschuwing die we elk jaar geven, en we zullen het in ieder geval de eerste paar weken moeten onthouden. Als ik het niet van tevoren vermeld, weet ik dat sommigen van jullie het zeker voor me zullen doen. laat vroeg dan NHL, maar het is niet te vroeg. We hebben het.

Voor de goede orde, ik heb serieus overwogen om afgelopen maandag op de ranglijst te beginnen, toen het seizoen technisch begon, maar er werden slechts twee wedstrijden gespeeld over de hele competitie. Er is over mij gepraat en dit was waarschijnlijk de juiste beslissing. Onthoud dat als je denkt dat het deze week nog te vroeg is, het nog erger kan zijn.

Het andere dat we altijd in de eerste kolom van het seizoen doen, is je eraan herinneren waar dit allemaal over gaat. We zullen elke week de top vijf en de laagste uitvoeren, maar ze verschillen een beetje van andere ranglijsten die je misschien ziet. We kijken hier naar de lange termijn – we proberen te voorspellen welke vijf teams de meeste kans hebben om de Stanley Cup te winnen en welke vijf teams het meest waarschijnlijk zullen eindigen. We proberen niet alleen een momentopname te maken van wie er nu goed speelt, wie de beste of slechtste week had, of wie er vannacht werd verslagen. Dit betekent dat we ons uiterste best doen om niet overdreven te reageren op kortetermijntrends en minstens zoveel vertrouwen op voorspellingen voor het seizoen als we aanvankelijk proberen. Het is een ander gevoel, en als je de onmiddellijke voldoening voelt om je favoriete team na een goede week naar de top van de ranglijst te zien klimmen, is het misschien niets voor jou.

Ik voeg een nieuwe wending toe aan de column van dit jaar: een top vijf bonusbeoordeling zal worden gegeven aan elk onderwerp dat ik heb. Deze week zullen we proberen wat zenuwen te kalmeren.