Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

TJ Miller zegt dat Ryan Reynolds contact heeft opgenomen met zijn luchtreiniger

TJ Miller verscheen in de eerste twee dode lijst Films zoals Weasel, eigenaar en kelner van Sister Margaret’s School for Wayward Children. Maar na een reeks ernstige controverses en beschuldigingen, werd het duidelijk dat Miller waarschijnlijk niet voor hem terug zou komen. Deadpool 3. TJ Miller maakte onlangs ook furore toen hij verscheen in een aflevering van The Adam Carola Show Podcast en gekoppeld aan een profiel. ongemakkelijke ervaring Hij had het op de set dode lijst Wie was Ryan Reynolds?ik bedoel verschrikkelijk“Zijn.” voegde hij eraan toe.zal niet werken met [Reynolds] Nogmaals… Ik vind het vreemd dat hij me haat.

Het lijkt erop dat TJ Miller en Ryan Reynolds sindsdien de lucht hebben opgeruimd. De komiek was te gast op SiriusXM’s Jim Norton en Sam Roberts Hij kwam opdagen en zei dat Reynolds hem belde om de zaken recht te zetten. “was een misverstand,zei Molenaar. “Dus ik heb hem een ​​e-mail gestuurd, en nu is alles in orde… Het was geweldig voor hem om te zeggen: “Hé, weet je, ik hoorde net in de show dat je hier boos over bent.” En ik zei eigenlijk: “Weet je, dat ben ik niet”, en toen splitsten we het heel snel op.Miller voegde eraan toe datIk dacht niet dat ik iets negatiefs zeiEn hij voelt zich slecht omdat zijn woorden waren:verkeerd begrependoor de media.

Hij is zo grappig, waar ik altijd op heb aangedrongen, en hij is zo geweldig in die films en dat was een beetje, weet je? hij is heel grappig. Ik heb al deze aanvullende dingen gezegd en er is niets van gekomen.

Wat betreft de Deadpool 3ze was aankondigen Vorige maand wist Ryan Reynolds Hugh Jackman te overtuigen om weer Wolverine te spelen, wat erg belangrijk is voor Reynolds. Vreugde In de omgeving van. “Ik kon niet opgewondener zijn,“Reynolds gutste.”Ik bedoel, vooral als je het zo doet. Uiteindelijk werk ik samen met enkele van mijn beste vrienden in de wereld, en dat gebeurt niet elke dag als ik op dit gebied werk. Ik ben opgewonden en zit nu al een paar weken op deze twee teasers. Het is een van die momenten waarop je een bericht, tweet of post verzendt – je hand trilt als je op zo’n manier met de tijdgeest knoeit.” Derde dode lijst De film komt in de bioscopen in 8 november 2024.

READ  Kate Middleton verwijt Harry en Meghan Markle voor 'slimme evenementenplanning'

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top