Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

The Road Dogg herinnert zich de slechte gewoonten van Seth Rollins in WWE NXT

Bij aankomst in WWE NXT had meervoudig WWE-kampioen Seth Rollins volgens Road Dogg een aantal slechte gewoonten om te doorbreken.

Tijdens een live Q&A-sessie voor reclamevrije shows over enkele van de slechte gewoonten die het indietalent had opgepikt voordat ze NXT bereikten, noemde The Road Dogg Seth Rollins als voorbeeld.

U kunt enkele van de hoogtepunten bekijken in de onderstaande vragen en antwoorden:

Over het adviseren van Rollins vroeg in NXT: “Hij deed dit ding in de hoek waar hij op en neer sprong, op en neer sprong, rende alsof hij in een groot gat zat, en dan gewoon rennen en de man met de onderarm slaan. En ik dacht: “Dit is anti-klimaat.” Het leek erop dat zijn opbouw groter was dan zijn einde. Dus ik ging naar hem toe en vertelde hem erover, en hij zei: ‘Nee, dat is wat ik doe. Ik verander het niet. Dat is wat ik doe .’ En ik ging naar [Triple H] En ik zei: “Ok, die jongen, ik ga nooit meer met hem praten.”

Rollins heeft slechte gewoonten in NXT: “Zijn slechte gewoonte was niet om te zeggen: ‘Oké, dank u, meneer’ of wat dan ook en om respectvol te zijn en dan niet te doen wat ik zei zoals elke andere jonge worstelaar. Doe tenminste alsof u respecteert wat ik u zeg, weet u wat ik bedoelen? En wat ik tegen hem zei was waar. “Hij heeft het echt veranderd en hij creëerde iets dat meer pop was dan ervoor te zorgen.”

In de NXT-beheerconfiguratie worden Rollins direct ingesteld: “Ze hadden onderaan een ‘kom tot Jezus’-toespraak met hem. Hij veranderde zijn hele filosofie en zijn perspectief op hoe hij naar de dingen keek, en kijk nu naar hem, man. Op de top van de wereld, doet wat van zijn best werk ook, zou ik kunnen toevoegen.”

READ  Dua Lipa reageert op een aanval op een advertentie van haar steun aan Palestina

Bij het bouwen van NXT nu rond universiteitsatleten, meer dan indieworstelaars: “Ik denk dat ze hun eigen atleten willen bouwen en ik weet niet hoeveel het er zijn. Maar ik denk nog steeds dat ze mensen uit de onafhankelijke scene gaan inhuren. Ik denk dat het gewoon een jong talent zal zijn dat er nog niet was. jaren geleden.”

Je kunt hier al je worstelnieuws volgen eWrestlingNews.com. Of volg ons op onze website Twitter En de Facebook Pagina’s.

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top