March 28, 2024

Texas Tech vs Duke 24-3-22 – Keuzes en voorspellingen voor universiteitsbasketbal

De NCAA Sweet 16 Championships vinden donderdag plaats in San Francisco, Californië, waar de Texas Tech Red Raiders het opnemen tegen de Duke Blue Devils. Texas Tech bereikte de Sweet 16 met een overwinning van zes punten op de Notre Dame op zondag in ronde 32. Verdedigend verstikte Texas Tech de Notre Dame die de Fighting Irish vasthield tot 32,7% van de grond, terwijl hij 11 bochten forceerde die tot de overwinning leidden.

Aanvallend was Texas Tech bescheiden en maakte 35,6% van zijn schoten om 59 punten per wedstrijd te scoren, waarvan 33 in de tweede helft om de voorsprong in de eerste helft met één punt uit te breiden. Kevin O’Banor was de aanvalsleider van Texas Tech met 15 punten en 15 rebounds in 32 minuten op de grond. Bryson Williams en Kevin McCullar scoorden ook met elk 14 punten.

De Duke Blue Devils stijgen naar de Sweet 16 na het verslaan van Michigan State in South Carolina. Duke versloeg Michigan State 85-76 na het schieten van 57,1% vanaf de grond en 38,5% van achter de boog. Paulo Banchero leidde alle doelpuntenmakers van Duke met 19 punten en zeven rebounds in 38 minuten spelen.

Aanvallend dit seizoen heeft Duke vijf spelers uit het middensegment, aangezien Paulo Panchero het team leidt met een gemiddelde van 17 punten per wedstrijd en een teamhoogte van 7,9 rebounds. Wendell Moore Jr. Het als tweede geplaatste team scoorde 13,5 punten per wedstrijd, wat overeenkomt met de 4,6 assists van het team en grote man Mark Williams scoorde 11,2 punten per wedstrijd bij een schot van 74,3%.

Recente goktrends

• Texas Tech 2-6 ATS in de laatste 8 wedstrijden.
  • Het totaal is gedaald tot minder dan 4 van de laatste 6 wedstrijden van Texas Tech.
  • Texas Tech 4-1 SU in de laatste 5 wedstrijden.
  • Duke’s team heeft 1-5 ATS gehad in de laatste 6 wedstrijden.
  • Hij heeft het totaal overtroffen in 7 van Duke’s laatste 8 wedstrijden.