April 25, 2024

Spelersbeoordelingen: Valencia 1 – 2 Real Madrid; Primera División 2021

Na een slopende reis weg van Milaan midweek toen de ploeg van Carlo Ancelotti een 1-0 overwinning claimde, moesten ze opnieuw een dagje weg reizen – dit keer naar Valencia. Eden Hazard is terug in de plooi en begint aan een geboorte ondanks een mogelijk knieprobleem. Nacho behield zijn plek op de linksback ten koste van Miguel Gutierrez en Alaba speelt als centrale verdediger. Er zal geen echte rotatie zijn voor Carlo gezien de schaal van de wedstrijd, aangezien de top van de tafel in botsing komt met Valencia met de nieuwe look van Bordalas. Na een doelpunt van Hugo Duro in de tweede helft, gooide Carlo Ancelotti vijf verschillende vertalingen in om het tij van de wedstrijd te keren. Vinicius Junior scoorde zijn vijfde doelpunt van het seizoen, terwijl Karim Benzema zijn zesde scoorde.

Volledige beoordeling van matchspelers hieronder:

Thibaut Courtois – 8.5: Hij maakte drie beslissende reddingen uit schoten in het strafschopgebied. Hugo Duro klopte twee keer op de deur voordat hij uiteindelijk scoorde en in beide gevallen versloeg Thibaut Courtois de jonge Spaanse spits. Hij probeerde de hoek te dichten bij Douro’s derde schot, het doelpunt, maar de Belg kan weinig worden toegeschreven.

Dani Carvajal – 5: Hij speelde slechts 25 minuten en moest gewisseld worden vanwege een andere blessure.

David Alaba – 8: De Kaiser stopt nooit met het geven van bevelen en het adviseren van zijn teamgenoten over waar ze zich op het veld bevinden. Hij is constant de leider in het centrum van de verdediging. Ze kreeg 7 hoge teamafleidingen – bijna 3 keer elk ander aantal Real Madrid speler.

Nacho – 6: Hij worstelde soms met de directe leiding van Yunus Musa, maar deed het verder goed in zijn “elleboogrug” -rol.

Casemiro-5: Niet op zijn gebruikelijke niveau tegen Valencia. De bal werd meerdere keren gevangen toen hij werd ingedrukt, en hij won slechts 2 van zijn 7 ontmoetingen op de grond.

Luka Modric – 6: Hij was cruciaal om het team te helpen de druk te ontwijken en in de tegenaanval te gaan, maar zijn benen rafelden naarmate de wedstrijd vorderde en werden tegen de 70e minuut op de juiste manier teruggeplaatst.

Geloof Valverde – 4.5: Deze inzet stond niet ter discussie van de Uruguayaan, maar hij waagde het niet en viel in slaap op het doel van Hugo Douro.

Vinicius JR-9: Het uur komt, de man komt. Vinicius JR en Karim Benzema zijn gewoon niet te stoppen. Ondanks een zware wedstrijd waarin Thierry Correa en Fulquier de aanval op de Braziliaan zoveel mogelijk probeerden te verdubbelen, was Weense hard in zijn onderlinge rondes en bereidheid om deze verdedigers aan te pakken. De Braziliaan maakte in de 86e minuut de gelijkmaker en gaf vervolgens in de 88e minuut de beslissende pass aan de winnaar van de wedstrijd, Karim Benzema.

Eden Hazard — 8.5: Hij speelde als de nieuwe tweede aanvaller of nummer 10 en zorgde voor 6 key passes met 3 complete dribbels. Hij is goed verbonden met zijn aanvallende tegenhangers Karim Benzema en Vinicius Junior.

Karim Benzema-9: Game na game produceert Karim Benzema de goederen. Zijn zesde doelpunt van het seizoen zou er een kunnen zijn die wordt gezien als een van de beslissende doelpunten van het seizoen. Real Madrid geeft nooit op en Karim Benzema geeft nooit op.

Alternatieven:

Lucas Vázquez – 5.5: Hij speelde rechtsback na een blessure van Carvajal in de 25e minuut.Hij had in het begin een aantal slordige passes, maar hij ontwikkelde zich geleidelijk in het spel en gaf altijd een broodnodige vertoning op de rechterflank.

Rodyrgo gaat – 7: Hij bracht veel energie binnen na het betreden van het veld. Hij combineerde goed met Benzema en Vazquez, waarbij Tony Lato het hem ook moeilijk maakte met zijn off-ball beweging.

Eduardo Camavinga – 8: Het tempo van de Real Madrid-wedstrijd is volledig veranderd. Zelfverzekerd over de bal, zelfverzekerd in zijn passing, vulde hij de gaten op / heroverde de bal met zijn snelheid en vermogen om grote delen van het veld te bestrijken.

Luka Jovic – 7: Hij kreeg bijna hulp van Rodyrgo nadat hij hem Benzema in de doos had gevoerd. Zijn balbeweging veroorzaakte hoofdpijn bij de verdediging van Valencia, die te maken had met luchtdreigingen (Jovic + Benzema) in het strafschopgebied, niet één (Benzema). Een andere netto positieve prestatie van de Serviër kwam van de bank.

Isco-7: Valencia kon de druk goed afwenden en hielp Real Madrid om de bal snel in beweging te houden.