April 24, 2024

Saugatuck meisjes voetbaltops Black River

Het meisjesvoetbalteam van Sugatok hield donderdag hun goede seizoensstart vast met een 1-0 overwinning op Black River.

Alivia Downer maakte het enige doelpunt van de wedstrijd met een assist van Adele Neuwsma. Kennedy Gustafson en Emma Debor zorgden samen voor drie reddingen in het net om de lockdown te helpen handhaven.

Olivia Hayes redde 10 ballen in het net voor Black River.

Saugatuck verbeterde naar 4-1 van het seizoen met de overwinning. Black River zakt naar 1-2.

voetbal meisjes

Wraith’s Puffer 4, Oost Zeeland 1

Chix verloor de wedstrijd donderdagavond. Ondanks een gelijkspel in de eerste helft, waren ze niet in staat om de krachtige aanval van Puffer in de tweede helft af te houden.

West Ottawa 2, Grandville 2

West Ottawa scoorde drie doelpunten in de eerste helft en hield donderdagavond Grandville met 3-2 stand. De goals van Panther werden gescoord door Anna Krupka, Brenna Rohlov en Heidi Gomez.