Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Sandhill Kranen en Dutch Cooking Oven | gezoet

Nee… dit is geen recept voor een Sandhill-kraan. Het gaat over Wanda Redd en haar bezoek aan North Platte.

Redd was onlangs in North Platte om de Sandhill-kranen te zien. Zij en haar uitgebreide familie zijn allemaal inwoners van Beatrice. Ik ontmoette haar bij Lake Maloney waar de groep verbleef en zag dat ze kookte in Nederlandse ovens. Ik ben een grote fan van de Dutch Oven en van de ene vraag komt de andere. Toen werd ik uitgenodigd voor het diner.

“Ik begon ongeveer 10 jaar geleden met koken in de Nederlandse oven toen ik met mijn dochter een openluchtevenement bijwoonde om een ​​vrouw te worden in het nationale bos bij Halsey,” begon Reid. “Ik was verslaafd! Ik hou van koken voor mijn kinderen en kleinkinderen, dus koken met gietijzer was een natuurlijke uitbreiding voor mij.”

“Ik concentreer me zo veel op het koken in de Nederlandse oven dat ik me kan losmaken van de chaos van de wereld en dat brengt me terug naar de geschiedenis”, vervolgt Reed. “Tegenwoordig zijn we zo gewend aan fastfood dat we het kookproces en wat je ervan terugneemt niet echt waarderen. Ik herinner me wat mijn moeder en grootmoeder vroeger maakten, en ik heb meer waardering voor hen en wat ze deden .”

Mensen lezen ook…

“Ik herinner me dat ik ooit gebakken bonen maakte. Ik gebruikte een mengsel van bonen … zwarte bonen, rode bonen, bruine bonen, kikkererwten, wat barbecuesaus, een beetje vloeibare rook en wat bruine suiker. Iedereen was er dol op! “Zei Reed. “Het zorgde ervoor dat ik meer wilde doen.”

READ  Newhook keert met hulp terug naar lawine, Mercer scoort vierde met Devils

Ik vroeg Redd wat ze nu wilde doen met haar Dutch Ovens. Elke Nederlandse kok die ik ken is op zoek naar nieuwe dingen om te proberen en te proberen.

‘Ik wil leren hoe ik brood moet maken,’ antwoordde Reed. “Ik hou van de verschillende soorten brood en de verschillende smaken. Dat lijkt me wel leuk.”

Voor het diner waarvoor ik was uitgenodigd, had Redd rosbief gemaakt met wortelen en uien. Als toetje was er een gerecht dat ze me vertelde aan haar kleindochters, Fire Brownies. Het was een heel dik en plakkerig chocoladegerecht dat me aan brownies deed denken… en het was heerlijk.

Als Redd en haar familie terugkeren naar North Platte om de Sandhill Cranes weer te zien, hoop ik weer uitgenodigd te worden voor het diner!

Het lente-schietseizoen voor wilde kalkoenen begint op vrijdag. Veel succes aan alle schutters die gaan jagen.

Vissen voor het eerste deel van dit seizoen kan heel leuk zijn. Hoe wordt het weer bijvoorbeeld? Begin deze week viel er in bepaalde gebieden sneeuw in Nebraska. Ik denk niet dat veel mensen aan sneeuw denken in de lente, maar dat moet wel.

Een paar jaar geleden ging ik in het vroege voorjaar op kalkoenjacht in de buurt van Chadron. De nacht voordat het seizoen begon, viel er meer dan een voet sneeuw. Dit hielp niet degenen met donkergroene camouflage! Het Turkse lenteseizoen kan vol verrassingen zitten.

Ben je ooit beschuldigd van gewelddadige woeste gobbler en heb je je valstrik aangevallen? Het kan moeilijk zijn om een ​​nauwkeurige foto te maken terwijl je zo hard lacht, ik ben er geweest!

READ  Maduka Okoye gezocht door Dutch Giants AZ Alkmaar

Vroeg in de lente kan een Boss Gobbler in het gebied waarop je jaagt behoorlijk agressief zijn als hij denkt dat zijn gebied wordt binnengevallen door een eigenwijze Tom. Ik gebruik vaak gedeeltelijke jake als een truc om dit soort reacties wettelijk te regelen. Boss Gobbler lokt en valt Jake vaak aan. Het is zo leuk om naar te kijken

Custom Exploration helpt echt je kansen op succes vroeg in het seizoen. Zoek het hoogste punt in uw omgeving en begin met het bestuderen van het landschap. Zoek naar beweging.

Pas op voor kalkoenen die ’s ochtends vertrekken of’ s avonds terugkomen. Kijk hoe de kalkoenen midden op de dag eten. Het vinden van dit soort websites kan helpen bij het bepalen van uw juiste locatie.

Je hebt niet veel tijd om al je spullen te regelen. We wensen je een goede jacht!

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top