Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Sabalenka begeleid door politie in Guadalajara

De nummer vier van de WTA-wereld, Arina Sabalenka, bedankte de politie van Guadalajara nadat ambtenaren haar hadden geholpen door het verkeer in de Mexicaanse stad te navigeren. “Heel erg bedankt voor je steun Guadalajara. Ik hou van de manier waarop jullie me hier steunen.

Ik beloof dat ik het de volgende keer beter zal doen, zei Sabalenka.

Tijdens het WTA 1000-evenement dat in Guadalajara werd gehouden, leed de tweede reekshoofd Aryna Sabalenka een schok door toedoen van Liudmila Samsonova.

Samsonova duwde Sabalenka uit het Mexicaanse evenement met een 6-4, 2-6, 6-2 overwinning na twee uur en 14 minuten spelen. Sabalenka was echter niet de enige speler die een speciale behandeling kreeg in Guadalajara.

Vekic vloog per helikopter naar Guadalajara

Donna Vekic onthulde dat de deuren van de helikopter halverwege de vlucht opengingen terwijl deze op weg was naar Guadalajara, maar gelukkig was de piloot er om haar en de andere passagiers te kalmeren.

Vekic verloor zondag de finale van de San Diego Open van Iga Swiatek in drie sets. De volgende dag stapte Vekic in het vliegtuig naar Mexico om deel te nemen aan het WTA-evenement van deze week in Guadalajara. “Het was geweldig, behalve dat de deur halverwege de vlucht openging.

Het was eigenlijk mijn schuld, want toen we voor het eerst zaten, was het te warm, dus opende ik de deur een beetje om wat lucht te krijgen. Ik denk dat ik hem niet goed heb gesloten. Tien minuten na de vlucht ging de deur open.

Ik was aan het schrikken. De mannen waren bang van achteren omdat ik voorin zat. De piloot zei: Geen probleem, Nada. “La Bassa Nada”, vertelde Vekic aan WTA Insider. Vekic werd echter al vroeg uitgeschakeld uit Mexico door Veronika Kudermetova.

READ  Jake Paul legt uit waarom Israël een UFC-vechter afwijst, behalve een UFC-vechter

“De regeling motiveert me, maar wat veel voor mij betekent, is dat ik het niveau van tennis heb kunnen spelen dat ik vorige week speelde, en zeven wedstrijden op rij. Het betekent echt veel voor mij. Het betekent veel voor mijn team. Het geeft me een enorme motivatie in het laagseizoen.

Raak het hout aan, maar ik zal het jaar eindelijk zonder blessure afsluiten en hopelijk kan ik mijn beste pre-seizoen doen en sterk beginnen in Australië”, legde Vekic voor Guadalajara uit.

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top