Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Quentin Tarantino heeft geen haast om zijn nieuwste film te makenCNN

Quentin Tarantino Het lijkt Over “Wie praat er met Chris Wallace?” Deze week om het filmmaken te bespreken en uit te leggen waarom hij zijn tiende film wilde Natuurlijk wees de laatste.

“Ik doe het al 30 jaar en het is tijd om de show te beëindigen. Weet je, het is… ik heb het gedaan, ik heb mijn hele leven eraan gegeven. later in zijn leven,” vertelde Tarantino aan Wallace. Van CNN. “Ik ben altijd min of meer gelijk geweest aan als je films maakt, weet je, op het niveau dat ik heb gedaan. Eigenlijk het niveau dat mij is toegestaan. Het is, ik vergelijk het met bergbeklimmen, en dus deze film is Mount Everest, en deze film is Kilimanjaro, en die film is Fuji. En ik heb al die tijd op de berg doorgebracht als entertainer. Ik wil dat je meer wilt.’

De regisseur van “Kill Bill” voegde eraan toe dat hij het contact met fans van zijn films of met wat er in de wereld gebeurde niet wilde verliezen.

“Ik wil niet deze oude man zijn die buiten bereik is… Ik voel me nu al een oude man buiten bereik als het gaat om de huidige films die nu uitkomen. En dat is wat er gebeurt. Dat is precies wat er gebeurt,” hij zei.

Tarantino zei dat hoewel hij weet hoeveel films hij zal maken, hij geen idee heeft wat de uiteindelijke film zal zijn.

“Ik heb ook geen haast om mijn laatste film te maken”, zei hij tegen Wallace. “Ik heb mijn boek op, ik doe nog een paar dingen en dan ga ik uitzoeken wat de volgende film gaat worden.”

Hij is ook aan het uitzoeken wat zijn idee van een film tot nu toe is, waarbij steeds meer mensen streamingdiensten gebruiken om films te kijken in plaats van naar het theater te gaan.

“Op dit moment weet ik niet eens wat een film is. Is dit iets dat op Netflix wordt afgespeeld? Is dit iets dat op Amazon wordt afgespeeld en dat iedereen wil en mensen kijken op hun bank met hun vrouw of echtgenoot? Is dat een film? Omdat mijn laatste film in 3.000 bioscopen is geopend.” Het werd twee maanden lang over de hele wereld vertoond en vertoond. “Het punt is, nu, ik heb geen antwoord op die vraag, maar ik denk ook niet dat iemand anders dat heeft. Ik denk dat het nog te zien is, en tegen die tijd zal ik weten wat de films zelfs maar zijn. over een paar jaar.”

Nieuwe afleveringen van “Who’s Talking to Chris Wallace?” Debuteert vrijdag op HBO Max en zondag op CNN om 19.00 uur ET.

READ  Hoe elektrische auto's de dood kunnen betekenen voor de oudste vorm van radio-uitzendingen - National

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top