Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Picard Seizoen 2 – TrekMovie.com

Brent Spiner speelde twee verschillende rollen in het eerste seizoen van Star Trek: Picard En Paramount+ bevestigde dat hij terug is voor een tweede seizoen. De acteur praat nu over hoe het is om bij hem thuis herenigd te worden volgende generatie Co-sterren, zoals Sir Patrick Stewart en Jonathan Frakes.

Spinner: Piccard In “Goede Handen” met Jonathan Frakes

bedankt Op de roddels van John de Lancy en Jonathan Frakes We weten dat Brent Spinner al aan het filmen was Piccard Het tweede seizoen, inclusief twee afleveringen, werd geregisseerd door Frakes. In een interview met showbizz-junkies, Spiner vertelde hen dat hij werd geregisseerd door Frakes op TNG, en meer recentelijk voor Piccard:

Jonathan heeft echt zijn vak geleerd. Het is een goede uitweg. Ik heb altijd het gevoel dat ik in goede handen ben als ik Jonathan uitschakel. Ik heb net een aflevering met hem afgemaakt en het was geweldig! We hebben natuurlijk een kortere weg, en het is geweldig om met iemand te werken die zo dicht bij me staat. Hij is nu echt bekwaam en dat zeg ik niet alleen over mijn vriend; Ik denk dat als je iemand op de set vraagt ​​- een lid van de crew of een andere acteur – ze allemaal blij zijn om met Jonathan samen te werken. Absoluut mijn favoriet TNG Regisseur.

Jonathan Frakes in het eerste seizoen van regie Piccard

Spiner sprak ook over het TNG-team en speelde opnieuw in de groep Piccard:

We hebben echt een speciale band. We werkten 16 uur per dag in groepen zonder ramen. We hadden echt gek kunnen worden. Ik denk dat wat we in plaats daarvan kozen was om een ​​goede tijd te hebben. Dat hebben we echt gedaan. We waren elke dag de hele dag aan het lachen. Er waren hier en daar netelige momenten, maar echt veel was er niet. Deze kameraadschap heeft overleefd. Het is echt over tijd. We zijn nu dichterbij dan ooit – zo niet meer. We ontmoeten elkaar nog steeds voor het avondeten. Ik praat nog steeds wekelijks met een of meer van de castleden… toevallig werken we weer samen, wat geweldig is.

Brent Spiner als Alton Soong in “Et in Arcadia Ego, Part 2”

Onze het meest recente Piccard Bijwerken Hij legde uit dat Spiner waarschijnlijk Dr. Altan Inigo Soong weer in tweede seizoen van Picard. In het nieuwe interview sprak hij over zijn beslissing om de rol van Data voor het eerste seizoen opnieuw te spelen nadat hij had gezegd dat hij de rol nog niet opnieuw zal spelen Star Trek Nemesis:

Ik was geraakt door het feit dat ik dacht dat het een geweldige groep mensen was die de show schreef. In feite waren de dingen die ik deed prachtig geschreven. Eigenlijk had ik een kleine knipoog in de eerste aflevering. In de laatste aflevering was er een geweldige scène van Michael Chabon die ik geweldig vond, dus waarom niet? We veranderen onze mening van tijd tot tijd. Ik zou graag een lesje willen leren van Sean Connery, die zei: “Zeg nooit nooit.”

Spinner sprak ook over zijn nalatenschap als acteur en een nauwe band met de rol:

Ik ben dol op gegevens. Ik ben heel blij dat ik deze rol heb gespeeld. Het heeft me – en geeft me nog steeds – veel kansen en veel uitdagingen, maar ik zou liever, als ik mocht kiezen, me Brent Spiner herinneren. Gewoon omdat dat is wie ik ben. De gegevens – ik weet dat het moeilijk te nemen is – is een fictief personage. En ik ben, geloof het of niet, een echt persoon. Met de tijd die ik aan data besteedde, bracht ik veel tijd door, net als ik. Dit heeft mijn voorkeur.

Sir Patrick Stewart als Jean-Luc Picard en Brent Spiner in “Et in Arcadia Ego, Part 2”

Star Trek: Picard Het tweede seizoen komt in 2022.

READ  SIMBA Market voor NFT's kondigt de lancering aan

vind meer Nieuws en analyse op Star Trek: Picard.

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top