Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

People Magazine benoemt Paul Rudd tot meest sexy 2021 Man Alive

Los Angeles – Paul Rudd is door People magazine uitgeroepen tot Sexiest Man Alive voor 2021.

Rudd, bekend van de hoofdrollen in de Marvel-films “Ant-Man”, “This is 40” en “Clueless”, werd dinsdagavond onthuld als de winnaar van dit jaar op CBS’ “The Late Show with Stephen Colbert”.

De acteur vertelde het tijdschrift in de vrijdageditie dat sommigen verrast zouden zijn om de eer te krijgen.

Hij zei: “Ik heb bewustzijn, genoeg om te weten dat wanneer mensen horen dat ik voor dit doel zal worden gekozen, ze zullen zeggen: ‘Wat?’ “Dit is geen valse nederigheid. Er zijn veel mensen die dit voor mij zouden moeten begrijpen.”

Maar natuurlijk zou Rudd deze eer niet weigeren. En hij hoopt voor de grap dat de nieuwe titel hem een ​​uitnodiging zal geven voor een “sexy diner” met George Clooney, Brad Pitt en Michael B Jordan – allemaal nieuwe winnaars.

Andere eerdere onderscheidingen zijn John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum en David Beckham.

‘Ik denk dat ik op nog veel meer jachten zal zijn,’ zei Rudd. “Ik kijk ernaar uit om mijn jachtleven uit te breiden. Ik zal waarschijnlijk proberen beter te worden in denken in een heel zacht licht. Ik hou van denken. Ik denk dat dit me zal helpen meer innerlijk en mysterieus te worden. Ik kijk er naar uit .”

Rudds eerste grote optreden kwam in 1995’s Clueless, een klassieker met Alicia Silverstone in de hoofdrol. Hij drukte ook zijn stempel op vele komedies zoals “Anchorman”, “The 40 Year Old Virgin” en “This is 40”, dat deel uitmaakt van de komedie “Knocked Up”.

READ  Lisa Kudrow onthulde dat haar zoon geloofde dat Jennifer Aniston zijn moeder was

De acteur heeft de sterrenstatus bereikt in een hele reeks Marvel-superheldenfilms, waaronder “Ant-Man”, “Ant-Man and the Wasp”, “Captain America: Civil War” en “Avengers: Endgame”. Hij zal schitteren in de komende “Ghostbusters: Afterlife” en samen met Will Ferrell in de nieuwe Apple TV+-serie “The Shrink Next Door”, die op 12 november in première gaat.

Rudd, 52, zei dat zijn vrouw eerst “verbluft” was nadat hij haar het nieuws had verteld. Het echtpaar heeft twee kinderen, Jack en Darby, die 17 en 12 zijn.

“Maar je weet dat ze er zo lief voor is geweest”, zei hij over zijn vrouw Julie van 18. Na wat gelach en schok zei ze: ‘O, ze hebben het goed begrepen. “En dat was erg leuk. Je hebt misschien niet de waarheid verteld, maar wat ga je zeggen?”

Rod verwacht hem “veel verdriet” te bezorgen uit zijn vriendenkring. Hij zou het hen niet kwalijk nemen, want hij zou hetzelfde doen.

Hij zei: “Ik bedoel, ik ga er behoorlijk hard op leunen. Ik ga dit bezitten.” “Ik ga niet proberen te zijn van ‘Oh, ik ben zo nederig. ‘Ik maak visitekaartjes. Maar al mijn vrienden gaan me kapot maken, en dat verwacht ik ook, en daarom zijn ze mijn vrienden.’

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top