April 24, 2024

Nederland verbindt christenen aan eenheid in het gezicht van voetbal

Het Nederlandse jongensvoetbalteam stond woensdag thuis tegenover landgenoot Hudsonville Unity Christian en speelde met 3-3 gelijk.

Nederland begon sterk met Levi Honder die een pass van Timothy Phillips scoorde. Honder scoorde opnieuw en zette Oranje in de eerste tien minuten van de wedstrijd op een 2-0 voorsprong.

De Nederlanders (2-0-1) namen een 3-0 voorsprong door een doelpunt van Jackson van Heiken voordat een strafschop van Colin Neuwenhuis Unity Christian op het bord zette en er aan het einde van de eerste helft 3-1 van maakte.

In de tweede helft scoorde Nieuwenhuis nog twee doelpunten, waaronder nog een strafschop om de wedstrijd in evenwicht te brengen en Oranje kon niet profiteren van de vele kansen om te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

“We hadden echt goed balbezit tegen een geweldig team. Unity Christian heeft een geweldige traditie in het voetbal en toen we met 3-0 voor stonden, denk ik dat we de leiding een beetje hebben genomen en ze een aantal kansen hebben gegeven die ze niet kregen kom vroeg op, zei de coach van Holland, Greg Sethaml. “Ik geef mezelf in veel opzichten de schuld omdat ik dacht dat we een balbezit konden spelen, en ik had het ontwerp van Unity niet mogen onderschatten. Vanavond hebben we geleerd dat we niet achterover kunnen leunen en passief zijn. We moeten hard zijn voor de hele spel.”

tennis kinderen

West Ottawa 9, Nederland 0

De Panthers wonnen de niet-conferentiewedstrijd en leidden een solide nummer 1 singles-wedstrijd.

Teddy Schurman versloeg Sean Rove met 4-6, 6-1, 10-7 op de nummer 1 singles.

Op de tweede plaats versloeg Elliot Douzman Cristian Castro Gonzalez met 6-0, 6-1.

Als derde versloeg Trinidad Bethke Aiden Sen met 6-1, 6-2, terwijl Joey Rakibe James Bayer versloeg met 6-2, 6-3 voor de vierde plaats.