April 18, 2024

Nederland eindigde als tweede in de Nederlandse Quadruple Tennis Championships

Nederland ontving zaterdag een triple met Northview en Battle Creek Lakeview. Oranje ging 1-1 en versloeg Northview met 8-1, maar viel terug naar Lakeview met 7-2. Nederland stond onder leiding van Christian Castro Gonzalez (nr. 2 singles) en James Bayer (nr. 4 singles) die beiden op de dag met 2-0 gingen.

“Ik hield van de manier waarop we vandaag streden”, zei bondscoach Kyle Krebs. “We spelen agressiever en dat zie je aan ons spel. We hadden graag 2-0 willen gaan, maar we weten dat Northview en Lakeview beide goede teams zijn en er zijn veel positieve punten die we vandaag kunnen wegnemen.”

James Bayer voegde toe: “We hadden vandaag een zeer hechte wedstrijd (met Lakeview) en het hele team heeft tot het einde hard gevochten.”

Nederland is nu 13-3 per jaar en blijft 4-0 in OK Groen. Maandag ontvangt Nederland Mona Schurz in een strijd tussen de twee grootste teams in de conferentie. We hopen maandag om 16.00 uur veel Hollandse supporters te zien bij Tiger Teusink Courts

De resultaten van de confrontatie

Nederland def. Noordzicht, 8-1

Lakeview verslagen. Noordzicht, 8-1

Lakeview verslagen. Nederland, 7-2

Voetbal jongens

Holland 2, Sint-Jozef 2

In een langverwachte wedstrijd in St. Joe kwam Nederland met een gelijkspel uit. Na een nachtje kamperen in Warren Dunes State Park tijdens een teambuildingtrip, speelde het Nederlands team hard tegen een ijzersterke tegenstander. Saint Joe klom al vroeg op het bord, maar Nederland maakte de gelijkmaker met een rebound-goal van Timo Phillips met een indirecte trap. In de tweede helft kwam Saint Joe weer op voorsprong, maar met nog 7 minuten te gaan kopte Isaiah Arredondo een lange ingooi van Jackson van Heiken binnen.