April 23, 2024

Nederland 6-0 Gibraltar: Deboy heeft twee goals terwijl Nederland Gibraltar met 6-0 versloeg.

Memphis Debay Hij scoorde tweemaal, miste twee assists en een penalty, en Nederland versloeg Gibraltar met 6-0 en kopte Groep E aan in Groep G van de WK-kwalificaties op maandag.

Het als tweede geplaatste Noorwegen, spelend zonder geblesseerde spits Erling Holland, versloeg Montenegro met 2-0 om twee punten van Oranje te behouden, en Brooke Elmas scoorde de winnaar vanaf de penaltystip net op tijd om te stoppen in de tweede helft. In Riga.

Debay duwde zijn teleurstellende clubseizoen terug naar Barcelona. Het eerste doelpunt van de avond was Oranje’s 13e jaar, waarmee het Nederlands record van 12 in een kalenderjaar werd verbroken.

Debbie’s staking in de 21e minuut na een pass Davey Clausen Gibraltar kwam twee minuten later bij de doelman Bradley Band Hij markeerde zijn internationale debuut door ‘s nachts de eerste zin van de spits te redden. Debbie maakte geen fout met zijn tweede stip en bezorgde Nederland een 3-0 voorsprong bij stompen in de eerste helft.

Kapitein Virgil von Dijk DeBay opende de score met een kopbal in de negende minuut uit corner Het eerste doelpunt nadat hij vorig seizoen terugkeerde van een knieblessure.

“Ik ben heel blij dat ik voor het eerst in zo’n lange tijd heb gescoord”, zegt Van Dijk tegen de NOS.

Achtervleugel Denzil Dumfries Drie minuten na rust veranderd in 4-0 Arnaud TanzumaDe late oproep ter vervanging van de geblesseerde Cody Gagpo scoorde toen hij in 2018 voor het eerst terugkeerde naar het Nederlands elftal na zijn eerste twee interlands.

Nog een tweede helft vervanging, Tony Malone, Beëindigde de nederlaag op 86. De achterstand was misschien te slecht voor de toeschouwers – de Nederlanders deden 31 pogingen op een doelpunt voor Gibraltar.

Mohammed Elia ounssc Hij scoorde beide goals in de overwinning van Noorwegen in Oslo.

Turkije viel achter Letland Maryh Demiral Eigen doelpunt Sardar Dursan Egaliseren en Yilmas Winnaar verdiend.