Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Motorola Razr 3 prijs lekken

Ze moeten een ontwerp hebben zoals de originele RAZR, een 4,5-inch Oled-schermhart en toetsenborden en een Android-besturingssysteem

?

  • Onbekend
  • S6p

Motorola brengt één grote Android-update en twee jaar beveiligingsupdates met de telefoon die waarschijnlijk slechter is dan de Samsung Galaxy flip 4 die veel goedkoper is en volgend jaar ook met een goede korting te koop zal zijn (ik heb een gen 3 flip gezien 850€ en met uitstekende software-updates van Samsung. Je krijgt veel langere updates dan Motorola, zelfs als je het na een jaar of twee koopt!

?

Anoniem, 2 uur geledenVouwen is een gimmick. Duurzaamheid is een grap in deze dingenEcht? Heb je al een opvouwbare? Het is bijna twee jaar geleden dat mijn Fold2 failliet ging. Ik heb het op dezelfde manier benaderd als alle vorige telefoons (waaronder verschillende iPhones, Galaxies en Sony’s) en ik zie geen verschil. Ja, het binnenscherm is gevoeliger, maar de telefoon is vergrendeld als je hem vasthoudt, dus het is eigenlijk beter beschermend dan een gewone telefoon.

Het mechanisme is net zo stevig als toen ik het kocht en de vouw was er, maar dat is vooral esthetiek en heeft niets met duurzaamheid te maken. Maar nogmaals, als je je kicks krijgt door je telefoons te krassen met naalden en schroevendraaiers, heb je gelijk, opvouwbare apparaten zijn een gimmick.

Ondertussen gebruik ik Fold zonder problemen voor videobellen, tekstbewerking, Excel en mediaconsumptie en geniet ik van het enorme scherm. Het enige praktische minpunt dat ik zie zit in de camera-afdeling, maar nogmaals, het is een bedrijfstelefoon, dus productiviteit is van primair belang.

T

De opvouwbare telefoon zou beter kunnen zijn voor tapkijken en kleine multitasking. Maar de verhouding tussen het interne scherm en het externe schermformaat zou perfect moeten zijn.
Ook kunnen camerakwaliteit, batterij, prijsstelling, duurzaamheid, vloeiend schakelen tussen schermen en extra’s zoals IP-weerstand of stylusondersteuning enz. het aantal mensen bepalen dat naar mobiele telefoons migreert.

?

  • Onbekend
  • KAS

Vouwen is een gimmick. Duurzaamheid is een grap in deze dingen

s

  • Bakhoe Sun
  • nrN

Ik kan beter een premium mid ranger kopen en de rest besteed ik aan het upgraden van mijn pc.

n

De Razr 5G is een onvergetelijke ervaring geweest. Ik gebruik mijn telefoon zo veel dat ik het heel vervelend vind om hem open en dicht te doen. Vouwen is niets voor mij.

?

  • Onbekend
  • 4BT

Dat is nog steeds $ 200 meer dan de Flip 4. Het vertaalt zich naar $ 1.200. Dat is $ 300 meer dan ik kreeg van de Flip 3 sinds ik $ 100 korting kreeg en $ 700 meer dan ik kreeg van de Razr 5G. Ik kreeg de Razr 5G voor een spotprijs van $ 500 toen T-Mobile het afgelopen september veel had geprijsd. En de Razr 5G heeft nog steeds een mooier design met de iconische RAZR-kin.

Ik blijf de Razr 3 in de gaten houden. Michael Fisher dekt opvouwbare telefoons beter af. Hij kent ze goed sinds zijn eerste acht telefoons opvouwbare telefoons waren. Het is de vormfactor die me in 2004 terugbracht naar de hobby van mobiele telefoons, omdat ik zo graag een Motorola V600 wilde hebben voordat de RAZR V3 kwam. Mijn favoriete vormfactor voor elke mobiele telefoon.

Ik probeerde terug te gaan naar de borden om niet op de huidige oester te drukken en dat lukte niet. Het bestuur voelt zich erg beschaamd. Mijn lot is op dit moment alleen met opvouwbare telefoons. Klinkt als een lichtzwaard als ik het openklap en dan dat bevredigende gevoel en geluid als het gesloten is.

READ  Intel Core i9-12900K 16 Core Alder Lake CPU Modulair op ASUS ROG STRIX Z690-E Gaming WIFI-moederbord, sneller dan Core i9-11900K

Kemp Arnold

"Gamedokter. Een zombiefanaat. Muziekstudio. Ninjacafé. Televisieliefhebber. Aardige fanatieke alcoholist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top