July 24, 2024

Michael Chandler vertelt over het geannuleerde gevecht van Conor McGregor

Michael Chandler vertelt over het geannuleerde gevecht van Conor McGregor

Michael Chandler wil één ding duidelijk maken: hij is niet gebroken door de terugtrekking van Conor McGregor uit het hoofdevenement van UFC 303 en de onzekerheid die daarop volgt.

Na bijna 18 maanden tussen de gevechten te hebben gewacht om kanshebber te zijn voor McGregor's (22-6 MMA, 10-4 UFC) langverwachte terugkeer naar de achthoek, werd de kans aangegrepen door Chandler (23-8 MMA, 2-3 UFC). op minder dan opzegtermijn Drie weken geleden, toen de voormalige kampioen van twee divisies zich terugtrok uit de kaart van 29 juni in de T-Mobile Arena in Las Vegas vanwege een blessure.

Er was een periode van een aantal dagen waarin de status van de wedstrijd in de lucht hing, maar toen kwam het officiële bericht dat het niet zou gebeuren, en Chandler onthulde dat het minuten na de laatste zware sparringsessie arriveerde.

“Het kleed werd op het allerlaatste moment onder me vandaan getrokken”, zei Chandler. Lange video op Instagram. “Ik heb net donderdagochtend mijn laatste sparringsessie afgerond. Uiteraard hoor ik het gemopper al sinds maandag, maar ik kreeg het telefoontje ongeveer een uur nadat mijn laatste sparringsessie was afgelopen, een uur na het feesten.

“Iedereen die heeft getraind om te vechten of ergens voor heeft getraind, gaat door een heel moeilijk blok, en om vervolgens de top te bereiken, bereik je het einde, je werkt niet meer totdat je jezelf in het vuur gooit en de bal.” De kans op blessures, overtraining, stoten, blauwe plekken, snijwonden en al die verschillende dingen. Ik heb het net afgemaakt.

Er is enige discussie geweest dat de aankondiging van McGregor vs. Chandler die uit UFC 303 komt, gepaard zou gaan met nieuws over een nieuwe datum. Dit was echter niet het geval. UFC-CEO Dana White heeft gezegd dat hij niet over een omboeking zal praten totdat hij op de hoogte is van het volledige herstel van McGregor, maar MMA-journalist Ariel Helwani meldt dat augustus of september in het spel zou kunnen zijn, hoewel de promotie moeite heeft om een ​​haalbare datum aan te wijzen.

Chandler geeft toe dat er veel onzekerheid is, maar hij wil van niemand sympathie. Hij is een man met een onbreekbaar geloof en zelfvertrouwen, en hij zal dit levenspad blijven volgen, ongeacht welke obstakels hij tegenkomt.

“Dus wat moet ik nu doen? Een beetje onzekerheid in mijn leven,” zei Chandler. “Wanneer gaat dit gevecht plaatsvinden? Op welke datum wordt de reservering opnieuw geboekt? Welke plek? Hoe erg is de blessure? Er zijn berichten dat het niet zo erg is, maar dat er alleen wat vertraging nodig is. Maar er zijn nog steeds garanties. Maar ik floreer als er geen garanties zijn. Gewoon een kind uit High Ridge, Missouri, dat zijn weg voorwaarts bleef volgen, ongeacht de tegenstand, ongeacht de omstandigheden, ongeacht de situatie. Het is niet aan mij om de resultaten tot stand te brengen. Het is aan mij om het werk te doen. Wij laten het werk voor zich spreken. Wij doen het werk. Wij doen het werk om onmiskenbaar te worden.

“Waag het niet om mij niet te respecteren door medelijden met mij te hebben. Waag het niet om mij niet te respecteren door enige vorm van medeleven te hebben. Heb moed in mijn toestand. Schep moed in mijn volharding en onvermogen om mijn dromen op een vallende ster te pinnen en blijf vooruit gaan. Als je een tijdje met mij meegaat op deze reis. Lang, je weet hoe ik werk. Je weet waar mijn geest is en het is nog lang niet in de put. Deze test is nog niet gedaan en deze test gaat dat doen. maak deel uit van mijn getuigenis, zodat we ondanks tegenslagen vooruit blijven gaan. Mislukkingen uit het verleden, tegenslagen uit het verleden, uit de hand gelopen dingen uit het verleden en toekomstige tegenstand volledig negerend.

Bezoek het MMA Junkie Event Center voor UFC 303 voor meer informatie over de kaart.

Bezoek zeker MMA Junkie Instagram Pagina en YouTube Een kanaal om dit en meer inhoud met MMA-fans te bespreken.