March 29, 2024

McAvoy-handtekening, Larkin-commentaar, Carter Hart en het onverklaarbare (16 oktober) – DobberHockey

Als er ooit een tijd van het jaar is waarin managers van fantasieteams het meest gefocust zijn, dan is het wel de tijd. Ik zie veel vragen zoals de volgende:

“Wat vind je van mijn team?” Mijn voorraadantwoord: Klinkt geweldig, maar je zult waarschijnlijk het hele seizoen lang bewegingen op de afstandsregeling willen maken. Geen enkel fictief team is een afgewerkt product (behalve voor zero-deal-associaties).

“Ik heb speler A opgesteld, moet ik in plaats daarvan speler B kiezen uit de concessies?” Dus plaats de vraag op forum Om verschillende meningen te ontvangen, gebruik Vergelijk speler werkgelegenheid bevroren gereedschap, controleer de beoordelingen en vertrouw aan het einde op uw gezond verstand. Daarover gesproken, de Top 100 beoordelingen voor Roto Voor de maand oktober werden ze vrijgelaten. Voel je vrij om de ranglijst te bekijken en feedback te geven.

“Moet ik deze handel doen?” Zie de suggesties hierboven voor afhalingen. Concentreer u ook op hoe u de zwakte van uw lijst kunt aanpakken en niet alleen op hoe u beter presteert dan uw tegenstander. Pas ook op voor 2 tegen 1 deals waarbij je de beste speler weggeeft en het kan zijn dat je een speler moet laten vallen om ze tegemoet te komen. En als u niet volledig toegewijd bent aan het aanbod dat u ontvangt, klikt u op Weigeren en gaat u verder.

Charlie McAvoy Hij vestigt zich als een van de beste verdedigers van de competitie en nu wordt hij op die manier betaald. McAvoy tekende een contract voor acht jaar ter waarde van in totaal $ 76 miljoen. Dit contract zal AAV maar liefst $ 9,5 miljoen opleveren, en het is ingesteld om volgend seizoen te beginnen. Zolang McAvoy een plek kan behouden in de nummer één machtsgame van de eenheid, maakt dat salaris hem nog steeds oké om deel te nemen aan de leagues met salarislimieten. Of de Bruins op de lange termijn wel of niet een playoff-team kunnen blijven, McAvoy zal een tijdje in Boston blijven.

Dylan Larkin Ontving een schorsing van 1 wedstrijd voor de volgende swing Matthew Joseph Die je in een oogwenk zult missen. Ik vroeg me alleen af: had er niet iets aan Joseph moeten worden gegeven voor wat leek op een serieuze klap van achteren die tot dit alles leidde?

Als gevolg van de schorsing zal Larkin de wedstrijd van zaterdag tegen Vancouver missen.

Buffalo’s openingsoverwinning op Montreal had een prijs. Beide Casey Mittelstadt En Henry Jukiharjo Hij zal minstens twee weken missen. De mogelijke uitbraak van Mittelstadt als het midden van de eerste lijn zal iets stoppen. Dit kan een kans betekenen voor Dylan Neven, die met veel kattenkwaad trainde op de eerste lijn Jeff Skinner De favoriete Dobber Vinnie Hinostroza. Hmmm … er is je dagelijkse fantasietip van vandaag van mij, de Sabres staan ​​vandaag (zaterdag) tegenover Arizona en deze jongens zijn waarschijnlijk supergoedkoop. Hoewel ik niet zeker weet of Daily Fantasy-schrijver Steve Dotzel het zou aanraden.

Tijdens het ochtendskiën in Canucks, Vasili Podkolzin Hij ontving herhalingen met Elias Peterson En GT Miller. Hoewel de Canucks-beginner niet zoveel tijd in de eerste klas zag als een tweedejaars Nils HooglanderPodkolzin wist vrijdag zijn eerste doelpunt in de NHL te scoren. Omdat Travis Green besloot zijn top zes veel meer te spelen dan zijn top zes in deze wedstrijd, werd Podkolzin slechts zeven minuten geschorst. Ik hou van zijn tweerichtingsspel en zijn algehele waarde als keeper, maar ik denk niet dat je hem een ​​seizoen lang in de competities hoeft te kiezen. Voor meer informatie over Podkolzin, zie de Profiel van Horizons Dober.

Canucks/Flyers was een wild spel. De Canucks leidden met nog geen drie minuten te spelen met 4-2. Toen scoorde Flyers het doel van het spelen van de kracht, dan de gelijkmaker een minuut later Carter Hart getrokken. Uiteindelijk wonnen de Canucks na strafschoppen nadat ze in de verlenging zes schoten op Hart hadden afgevuurd. De doelman van Flyers worstelde hard in de tweede helft en maakte vier doelpunten, waaronder dit waanzinnige flipperkastschot.

Maar toen besloot Hart om te voorkomen dat een echt slechte start werd afgevlagd, de deur sloot met 21 reddingen en geen doelpunten toegestaan ​​in de derde helft en overwerk. Het feit dat Alain Vigneault hem verliet om het goed te krijgen in plaats van het te slepen Martin Jones Het bleek de juiste beslissing te zijn, zo niets anders, om het vertrouwen van Hart weer op te bouwen. Uiteindelijk stond hij vier doelpunten toe en een verlies was niet het resultaat dat de eigenaren van Hart hoopten te bereiken. Deze wedstrijd zou echter een belangrijk keerpunt kunnen zijn voor Hart toen hij probeerde het rampzalige seizoen 2020-21 achter zich te laten. Als Hart stuitert, kun je waarschijnlijk het begin van de openingsavond aangeven.

Zoals ik vanavond op Twitter besprak, werd Hart opgesteld als een derde ronde keuze in de recordklasse competities van vorig seizoen en bewijsstuk A over waarom het gevaarlijk is om keepers met een hoge selectie op te stellen.

Stop. Dus, als we de leiderschapsstijl van een doel niet kunnen verklaren of begrijpen, waarom zou je dan high-picks gebruiken bij keepers?

Soms GT Miller Hij kan ongeïnteresseerd lijken, zoals hij het hele afgelopen seizoen heeft gedaan. Hij bracht het echter op verschillende manieren naar voren voor de Canucks op vrijdag, scoorde met twee passes, drie hits en twee gereserveerde schoten, samen met de winnaar van de penalty shootout.

of je het leuk vindt of niet, Alex Chiason Het bevindt zich in de Canucks First Power Driver Unit als een aanwezigheid aan de voorkant. Hij scoorde zelfs een Power-play-doelpunt op vrijdag, zijn eerste als Canuck sinds hij tekende na PTO. Chiasson is in totaal slechts 11 minuten vastgehouden, wat betekent dat hij waarschijnlijk de laagste waarde heeft bij gelijke sterkte. Hij speelde de afgelopen seizoenen precies dezelfde rol bij de Oilers, met ongeveer de helft van zijn punten in het machtsspel. Een keer Brooke Bowser Als ik terugkom van een blessure, zou ik graag willen weten of Chiasson daar blijft. Maar als je hoopt Conor Garland Het zou op PP1 zijn, dat lijkt niet te gebeuren.

Enkele geperste minuten op de verdediging van de piloten: Ivan Provorov Hij speelde 29:23, terwijl hij in zijn eerste wedstrijd als piloot, Ryan Ellis Hij speelde 28:20 en scoorde assists. Keith Yandel Hij speelde ook zijn eerste wedstrijd als piloot en nam ook deel aan twee assistenten. De sterke speeltijd lijkt gelijk verdeeld over de drie verdedigers, dus ik denk dat we meer wedstrijden nodig zullen hebben om te zien hoe deze wedstrijd verloopt.

Jack Hughes Hij maakte vrijdag twee doelpunten, waaronder deze geweldige winnaar in de verlenging en een ongewone avond.

Wat ik zo leuk vind aan 3 op 3 overuren, is de pure vaardigheid die wordt getoond. Hughes legde uit waarom hij overall als eerste werd gekozen. Ik hou echt van zijn kansen om dit seizoen door te breken, of in ieder geval de aanhoudende groei.

Doji Hamilton Hij scoorde 17 seconden na zijn debuut in het Duivelsspel een doelpunt. Dit was zijn enige punt in de wedstrijd, maar hij eindigde de wedstrijd met 3 plus, drie schoten, drie treffers en twee blokken.

Is er een speler die meer heeft geprofiteerd van de handel dan? Tyler Johnson? De voormalige bliksem geconcentreerd Patrick King En Alex DeBrinkat Bij gelijk vermogen zit hij ook in de eerste power driver unit. TJ scoorde twee power passes, zijn eerste twee punten van het seizoen. Nadat hij eruitziet als de rare man in Tampa Bay, vindt Johnson een nieuw leven in Chicago. Zeker een fatsoenlijke pick-up op dit moment.

Zoals de gekleurde commentator al zei, Marcos Foligno Hij sloot de wedstrijd ook af met 17 minuten strafschoppen, waar natuurlijk ook een gevecht bij hoorde. Hij had ook drie hits, dus het was een geweldige dag voor Foligno in de competities. Tot aan zijn blessure zat Foligno vorig seizoen een tijdje in mijn selectie en sloot het seizoen af ​​met 26 punten in 39 wedstrijden. De onhoudbare 27,5 SH% heeft hier iets mee te maken, maar laat dat je er niet van weerhouden om Foligno toe te voegen als je competitie strafminuten en/of kicks telt. Foligno heeft de afgelopen negen seizoenen 100 hits bereikt.

vullen voor de gewonden John GibsonEn Anthony Timmerman Misschien verdient hij een beter lot. Doelman Ducks blokkeerde 41 van de 43 schoten, waardoor hij ondanks het verlies een goede start had. Gibson heeft in het verleden problemen gehad met blessures, dus de Stolarz is misschien op zijn minst een korte afstand pick-up waard. Maar we stelden voor Stolarz in te kijken fantasie gids:

Gibson is elk jaar van zijn laatste drie jaar warm uit de poort gekomen, maar hij raakt bijna altijd de muur na slechts een maand of twee van het seizoen. Hij is nu 28 en in de bloei van zijn leven, maar zijn SV% van 0,906 in zijn laatste 125 wedstrijden die hij heeft gespeeld, is alarmerend (en -12.5150 doelpunten boven het gemiddelde, wat behoorlijk slecht is)… Ondertussen is de De 27-jarige -oude Stollers is een voormalige tweede ronde keuze (45e algemeen in 2012) die nu eindelijk twee volledige seizoenen gezond is. Hij was een dynamiet in de AHL en in acht NHL-wedstrijden vorig jaar. Gibson is het begin van je leven, maar Stollars is je donkere paard om in de gaten te houden voor de tweede helft. Cache kan handig zijn.

Afhankelijk van hoe lang Gibson in het buitenland is, is het misschien de moeite waard om de Stolarz iets eerder in te slaan dan Dobber had verwacht.

Als u een bestand opmerkt Jacob Peterson werd toegevoegd aan je competitie (zoals ik onlangs deed door een Star League-fan), omdat hij aan het spelen was op een van de Dallas scorende lijnen naast Joe Pavlesky En Rob Hintz. Hij maakte het en scoorde een doelpunt met een eerste unit runtime van 16:35 buiten het ijs. Peterson garandeert op dit moment misschien een toevoeging in diepere toernooien, maar hij is misschien een van die spelers waar je nog nooit van hebt gehoord (2017 5NS ronde) Fantasiecompetities kunnen wat lawaai maken. Het is momenteel 0% vermeld in Yahoo Journals en 5% vermeld mantrax competities.

Voor verdere bespreking van fantasiehockey, of om contact met mij op te nemen, kun je mij volgen Twitter Tweet insluiten