April 25, 2024

Mark Sheveley voltooit een hattrick om Gates over de demonen te leiden

WINNIPEG – Mark Scheifele had een hattrick om een ​​persoonlijke fout van zeven wedstrijden te maken en de Winnipeg Jets vrijdagavond naar een 8-4 overwinning op de New Jersey Devils te leiden.

Shivley verdiende vrijdagavond zijn vierde hattrick in zijn carrière en leidde de Winnipeg Jets vrijdagavond naar een 8-4 overwinning op de New Jersey Devils in het Canada Live Center.

“We hebben een zware hockeyperiode gehad”, zei Scheffel. “We waren niet blij met ons spel. Maar als je keer op keer de juiste dingen doet, de simpele dingen doet, gebeuren er goede dingen. Ik denk dat vanavond daar slechts een voorbeeld van was.”

Scheifele voltooide een hattrick toen hij eenmaal scoorde op een pass van Captain Blake Wheeler om 9.36 uur in de derde inning om Winnipeg een 7-4 voorsprong te geven. Wheeler assisteerde bij twee van Shifley’s drie doelpunten toen de aanval van Gates tot leven kwam na een langdurige droogte.

‘We konden wat rusten, we kregen nieuwe benen en ik zag jullie dat vanavond veel jongens meer pop in hun pas hadden’, zei Schevel. “Het is geweldig om veel tijd te hebben om het aantal games dat we in zo’n korte tijd hebben gespeeld te hebben gespeeld. Daar hebben we ons voordeel mee gedaan.”

Nikolai Eilers ging ook vijf wedstrijden op rij uit zonder doelpunten met twee van zijn doelpunten voor Winnipeg (11-8-4), terwijl ook Christian Visalainen, Josh Morrissey en Adam Lowery scoorden. Doelman Conor Helbwick redde 33 ballen om te winnen.

‘Het betekent natuurlijk veel (twee goals)’, zei Eilers. “Je wilt het team op alle mogelijke manieren helpen en veel spelers in staat stellen een punt te scoren op een doelpunt.

“ Scoren is leuk, en het is geen geheim. Maar over het algemeen denk ik dat we een wedstrijd hebben gespeeld die ons de kans gaf om te winnen en dat hebben we verdiend.”

Nico Hescher en Ryan Greaves scoorden allebei en bezorgden New Jersey (9-8-4) een 4-3 voorsprong met een voorsprong van 1:16 uit de tweede helft. Jack Hughes en Damon Severson maakten doelpunten in de eerste helft.

‘Het is natuurlijk goed dat we de wedstrijd hebben gewonnen’, zei Eilers, ‘maar het had nooit mogen gebeuren. Ik denk dat we na 3-0 zijn gestopt met spelen en ze de tijd en ruimte hebben gegeven om vooruit te komen.”

Devils-doelman Jonathan Bernier, die 26 keer op 32 schoten redde, werd vervangen door Mackenzie Blackwood om de derde inning te beginnen. Blackwood stopte 6 van de 8 schoten.

Na met 3-0 uit te blinken nam Gates een 6-4 voorsprong in de derde inning.

‘We hebben met 3-0 verloren en we hebben hard gevochten’, zei Devils-coach Lindy Ruff. “De eerste acht minuten (van de tweede helft) waren we allemaal. Zijn we een beetje moe geworden? Ja.

“Het is altijd frustrerend om zo hard te werken en de deal niet te kunnen sluiten? We kregen allerlei kansen om terug te komen, maar we maakten de deal niet af. ”

Nadat Hescher en Greaves New Jersey een korte voorsprong hadden bezorgd, bracht Eellers de stand met 4-4 in evenwicht met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd om 10:39 van de tweede helft. Andrew Cobb, met zijn 100e loopbaanassistent, hielp het doelpunt te scoren.

‘We moeten onze D-zone opruimen,’ zei Hischier. “In deze competitie kun je op geen enkele manier hockeywedstrijden winnen als je meerdere keren scoort, en dat is wat er vandaag is gebeurd. We moeten dus zeker opruimen. ”

Winnipeg zal op zondag de Toronto Maple Leafs organiseren, dezelfde dag dat de Winnipeg Blue Bombers de West Final organiseren tegen de Saskatchewan Roughriders. Wheeler speelt zondag zijn 1000e wedstrijd in de National Hockey League.

De Duivels keren maandag terug naar huis om senatoren in Ottawa te ontvangen.