Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Maandelijks nieuws van Susan Miller – juli 2022

Geachte lezer,

Juli wordt een bemoedigende zoete maand. Je zult zien dat je veel kunt bereiken omdat de kleine planeten eenstemmig zullen zingen terwijl ze hun weg door de lucht banen. Naarmate juli verstrijkt, wordt de maand beter en beter. Juli heeft een licht, vrolijk karakter en ik hoop dat je na het lezen van mijn voorspellingen manieren zult vinden om er maximaal profijt van te hebben.

Lezers beginnen te merken dat ik stilletjes de krachten heb gebundeld met een nieuw sociale mediaplatform genaamd Discord, dat ons allemaal zal helpen om samen door Web 3.0 te navigeren. Ik nodig je uit om daar met me mee te doen – het is voor mij gemakkelijker om je vragen te zien dan op andere platforms. Ik zal doorgaan met het posten van ideeën op Twitter (@astrologyZone), Instagram (astrologyzone) en Facebook (astrologyzone Susan Miller). Discord is een gratis service met veel toeters en bellen, maar voor nu beginnen we langzaam en eenvoudig. Ik zal mijn eigen community hebben op Discord en ik zal mijn eigen “server” hebben genaamd AstrologyZone.

Ik voeg Discord (#astrologyzone/discord) toe om verschillende belangrijke redenen. De structuur van Discord kan ons gemakkelijker helpen een sterke, hechte en liefdevolle gemeenschap op te bouwen. Op Discord wil ik je meest dringende zorgen horen en ook horen hoe de huidige planetaire configuraties in je leven lopen.

Discord is opgedeeld in verschillende ‘servers’, maar je kunt servers zien als ‘communities’. Mijn server is AstrologyZone. Wanneer je voor het eerst naar Discord komt, wordt je gevraagd om een ​​gebruikersnaam aan te maken en jezelf te verifiëren om lid te worden van onze groep. Zo weten we dat je geen robot bent maar een echt mens.

Vervolgens controleer je je zonneteken of, als alternatief, je Ascendant (ook wel je Ascendant-teken genoemd – de woorden zijn uitwisselbaar). Hoewel je zonneteken en Ascendant even belangrijk zijn, kun je voorlopig alleen het een of het ander kiezen. Er komen veel nieuwe functies aan, maar nu we van start gaan, moeten we dingen begrijpelijk en gemakkelijk maken.

Je selectie plaatst je automatisch in een van de vier subgroepen van onze groep (door Discord “Kanalen” genoemd). Zie grachten als kamers. Momenteel hebben we vier kamers verdeeld door de elementen: vuur, lucht, aarde of water. Ben je op de cusp geboren en voel je je in de verkeerde kamer gezet, dan helpen wij je om naar de juiste kamer te gaan. Voor nu, hoewel ik me erg op mijn gemak voelde in de openbare ruimte, kan dit veranderen naarmate we ouder worden.

U kunt communiceren via tekst, audio, video of via live-evenementen. Je kunt foto’s, astrofoto’s of tekeningen posten, of je kunt zelfs in realtime springen en een paar dingen zeggen op het audiokanaal. Gedurende de hele periode zal onze groep georganiseerd blijven en anderen ondersteunen.

De Discord-app voor smartphones is geweldig, en de app voor je pc is ook best goed. Als alternatief kunt u eenvoudig naar Discord.com op internet gaan. Apps zijn altijd veiliger en handiger dan online zijn, dus ik raad je aan de Discord-app voor je telefoon te gebruiken. Het is gratis.

READ  Chris Evans noemt zijn iPhone 12 Pro te zwaar, vraagt ​​Apple naar de home-knop

Het publiek van Discord bestaat grotendeels uit mannelijke gebruikers (ongeveer 80%), dus dit geeft mij – en jij – een kans om te horen op welke onderwerpen mannen zich momenteel concentreren. Ik wil weten wat mannen gek vinden, wat ze zouden willen veranderen en welke delen van het leven ze hetzelfde willen blijven. Ik nodig jongens uit om te praten over daten en toewijding en hoe het voelt om een ​​moderne man te zijn. Dit kan de communicatie tussen mannen en vrouwen verbeteren – ik hoop het! Voor elke deelnemer, en voor jou, wil ik ook jouw successen horen, want we hebben allemaal inspiratie nodig van goed nieuws.

Bij het leren over Web 3.0 voel ik dezelfde opwinding als toen ik voor het eerst hoorde over internet en mijn eigen website begon in 1995. Mijn missie en wens is om hier een sterke gemeenschap te creëren waar we informatie kunnen uitwisselen en genieten van het maken van nieuwe vrienden. We kunnen van elkaar leren, en we hangen altijd samen voor de lol. Astrologie kan je manieren laten zien om te blijven groeien, ongeacht je leeftijd, en het kan je ook helpen je volledige potentieel te bereiken.

Ik vroeg mijn belangrijkste medium, Isis Djata, om ervoor te zorgen dat leden van onze gemeenschap aardig voor elkaar zijn en zich altijd veilig en welkom voelen. Ik denk dat je zult genieten van de sfeer die we zullen behouden. Discord geeft ons de tools waarmee we orde en warmte onder ons kunnen creëren.

Als je (zoals ik) nog niet bekend bent met Discord, raad ik je aan een inleidende YouTube-video te bekijken. Ik heb er een aantal bekeken en mijn favoriet was de korte tutorial van Eagle Jarrett, “Wat is onenigheid? Een beginnershandleiding voor het gebruik van onenigheid.”

https://youtu.be/xRMD8ley3ZE

Samen gaan we een groot avontuur aan als we Web 3.0 betreden. Kom op – je wilt geen minuut missen!

Laten we nu verder gaan met een ander onderwerp, mijn gloednieuwe app “Moonlight Phases of the Moon van Susan Miller”, die net in juni uitkwam in de Apple App Store en Google Play – zoek naar “Moonlight Phases”. Als je even zoekt op “Moonlight”, zie je dat er veel apps zijn met die naam die natuurlijk niets met het vacuüm van de maan te maken hebben. Als je bij Moonlight Phases on the Moon aankomt, zie je me in mijn witte blouse. Er is geen andere app vergelijkbaar met de mijne.

Wanneer gaat de maan onder, vraag je je misschien af ​​en waarom zou het je iets kunnen schelen? De maan is het snelst bewegende hemellichaam in ons zonnestelsel. Elke maand reis je door alle twaalf tekens in 29 tot 30 dagen. Daarbij is de prachtige Maan in gesprek met bijna alle planeten in een maand, hetzij door conjunctie, triade, vierkant, oppositie of sextiel. Wanneer de maan klaar is met het ontmoeten van de planeten, zal ze zich terugtrekken in haar dienst en rust. Dit is natuurlijk wanneer de maan leeg is. De maan wordt leeg gelaten wanneer je opnieuw verschijnt in een nieuw sterrenbeeld, en laat je weten wanneer dat ook zal gebeuren.

READ  Uitgelekte schematische afbeelding claimt ware grootte van iPhone 14 'notch + pill' uitgesneden ontwerp te tonen

Gedurende de tijd dat de Heilige Maan haar zoete slaap overneemt, vindt hier op aarde niet veel productiviteit plaats. Je moet letten op vrije periodes, want het is niet het moment om belangrijke activiteiten uit te voeren – je hebt geen groot sollicitatiegesprek, een eerste date, een nieuwe productlancering of dicht bij huis, je begrijpt het wel.

Als een grote media ons schrijft en om een ​​interview vraagt, vraag ik mijn assistent eerst om de Moonlight-app te controleren en ervoor te zorgen dat de maan niet leeg is bij het plannen van het interview. Als dat zo is, loopt het gesprek op niets uit. Koop je een vliegticket met een lege maan, dan zul je deze waarschijnlijk later moeten wijzigen en kunnen er meer kosten ontstaan.

De applicatie die ik voor je heb ontworpen, heeft veel functies, waarvan de belangrijkste is dat hij je precies vertelt wanneer de maan natuurlijk helder zal zijn. De maan wordt op een bepaalde dag misschien helemaal niet leeg, en op andere dagen kan de zachte maan enkele uren of slechts een paar minuten weg zijn. Je hebt gezien wanneer de maan de hele dag leeg is. Elke dag is anders en uniek, daarom gebruik je deze app elke dag om maannieuws te bekijken.

Ik zal je het teken van de aanwezigheid van de maan vertellen en ook ideale activiteiten voorstellen die je kunt doen als de maan leeg is.

Toch is het bijna onmogelijk om te zeggen wanneer de maan leeg is. Er zijn getallentabellen op internet, maar nadat je ze hebt gevonden, moet je ze naar je tijdzone converteren. Bij gebruik van mijn app is dit niet nodig. We stellen uw exacte locatie vast via GPS, dus als u reist, geeft uw app u nauwkeurige informatie, waar ter wereld u zich ook bevindt.

De Moonlight Phases of the Moon-app kost $ 7,99 en is een eenmalige aankoop (geen abonnement) waarmee je het jaar 2050 ingaat. De app vertelt je ook welk teken de maan die dag bezoekt, en vertelt je of de maan verandert van teken en precies wanneer het zal gebeuren. Ik heb suggesties geschreven voor ideale activiteiten om te doen wanneer de maan in elk van de twaalf tekens staat. Ik vertel je ook over de volle maan, nieuwe manen en de andere zes fasen van de maan, en wat deze fasen voor jou betekenen. Deze app is al drie jaar in ontwikkeling en ik moest eerst astrologie aan mijn ingenieurs onderwijzen. Het is prachtig ontworpen en gemakkelijk te navigeren.

READ  iPhone-gebruikers krijgen mogelijk nieuwe functies voor het volgen van de gezondheid en verbeterde meldingen

“Moonlight Phases of the Moon door Susan Miller” is geen vervanging voor mijn bekroonde app, “Daily Horoscope Astrology Zone door Susan Miller” – het voegt er gewoon een geheel nieuwe laag aan toe. De klassieke Daily Horoscope-app onthult je dagelijkse horoscoop voor elk teken en al mijn twaalf maandelijkse voorspellingen, ongesneden en in zijn geheel.

Je kunt deze korte dagelijkse prognose-app gratis krijgen, en als je wilt upgraden naar de premium-versie (zoals de meeste mensen doen), is het een in-app-aankoop binnen Go Shopping. De betaalde versie van de app geeft je meer gedetailleerde dagelijkse informatie, kost ongeveer $ 1,00 per week met een abonnement, $ 4,99 per maand. (Er zijn andere opties voor langere abonnementen met 15% korting.) Het kost $ 1,00 per week, veel minder dan uw kopje koffie in de ochtend en biedt u veel waar voor uw geld.

Mijn kosten gaan omhoog, dus binnenkort zal de gratis versie van mijn app advertenties bevatten, maar alleen advertenties waarvan we denken dat ze interessant zijn (ik heb een lange lijst met advertenties die we niet accepteren en weigeren). U zult nooit advertenties zien op de betaalde versie van mijn app voor $ 4,99 per maand. Deze app bevat ook GPS om u uw voorspelling voor de juiste dag te geven, aangezien deze app geliefd is bij Engelssprekende lezers over de hele wereld.

Tot slot, voor mijn wereldwijde lezers, beloofde ik je de 2022 die ik schreef in Instyle en Beauty Box. Het is nu beschikbaar op Kindle en BookBaby.com in verschillende internationale formaten en ook als pdf. Het kost $ 7,99 en is alleen beschikbaar in digitale vorm, niet in paperback of hardcover. Als je volgend jaar 2022 in de Beauty Box krijgt, zullen veel van de dingen die je hebt geschreven zeker uitkomen. Als gevolg hiervan had mijn handboek slechts 58 kleine pagina’s (ik had slechts 50.000 woorden geschreven voor het segment van het volgende jaar). Nu kun je het hele manuscript zien met alle data die ik voorstel.

Het deel van het boek dat de prijs waard is, is mijn hoofdstuk van 9.300 woorden getiteld “The Great Conjunction of Jupiter and Saturn”, dat plaatsvond op 21 december 2021 en het leven zoals we dat kennen de komende 200 jaar zal veranderen. Dit hoofdstuk staat in de inleiding van het boek. Ik geef je een gedetailleerd beeld van wat er gaat gebeuren, zodat je enthousiast wordt, want het is niet zoals we in de afgelopen 200 jaar hebben gezien!

Ga naar BookBaby.com (geen relatie met kinderboeken): https://bit.ly/3z8yB7o

of Kindle op Amazon: https://amzn.to/3wZ50dD

Of haal het gewoon uit de “Books”-app van Apple op je iPhone of iPad.

Ik heb veel verrassingen te vertellen over volgende maand, dus houd ons in de gaten, beste lezers!

oprecht.

Susan

Kemp Arnold

"Gamedokter. Een zombiefanaat. Muziekstudio. Ninjacafé. Televisieliefhebber. Aardige fanatieke alcoholist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top