September 28, 2023

Luister naar een nieuw nummer – Hollywood Live

Luister naar een nieuw nummer – Hollywood Live


Galerij weergevenAfbeelding tegoed: Shutterstock

Britney Spears Ze begon haar muzikale comeback op 26 augustus met de hulp van een andere levende legende. Britney, 40, is lid geworden van Elton John Voor ‘Hold Me Closer’, de lange geruchten remix Van zijn hit in 1971, “Tiny Dancer”, barstte het publiek los toen het midden in de nacht viel. Deze remake was alles wat ze verwachtten en meer, met overal een aanstekelijke technobeat en Britney-signatuur.

“Ik zag je uit de oceaan dansen / snel rennen over het zand / ziel geboren uit aarde en water / vuur uit je handen vliegen”, zingen het paar in koor vanaf de top. Tegen het einde van het nummer roept Britney “Hold Me Close”, wat bewijst dat ze nog steeds die beroemde geluiden krijgt.

Hold Me Closer markeert Britney’s eerste nieuwe muziek sinds december 2020, toen ze samenwerkte met andere iconen uit de jaren 90, Backstreet BoysVoor het nummer “Wedstrijden”. Het nummer viel samen met de heruitgave van haar album uit 2016, Heerlijkheid (waaronder “Mood Ring” en “Swimming in the Stars”, een niet eerder uitgebracht nummer van Heerlijkheid Opnamesessies en een single die aanvankelijk als extra track op de Japanse versie werd geplaatst.) Verder ligt het sindsdien stil in de muziekcarrière van Britney. Heerlijkheideen kwestie die ze aan de orde stelde over het einde van het 13-jarige regentschap.

“Ik wilde aardig zijn, maar wat ze mijn hart aandeden was onvergeeflijk!” speren schreef In een Instagram-bericht in december 2021. “Ik vroeg mijn 13-jarige om nieuwe nummers uit te voeren en oude te remixen. … Ik had twee maanden vrij tussen elke showopstelling gedurende vier jaar in Vegas. … En elke keer dat ik het vroeg, zei ik kreeg ‘nee’ te horen.” Het was een opzet waardoor ik faalde, maar ik wist precies wat ik wilde dat mijn fans zouden zien.” Britney schreef ook dat het niet logisch is hoe “netwerk-tv-shows mijn muziek laten zien met remixes… maar de eigenaar van de muziek zegt nee!!!! Ze hebben zelfs remixes voor mijn zus gedaan.” [Jamie Lynn Spears] Maar waarom kreeg ik altijd te horen dat ik moest weigeren? “

Britney Spears’ Piece of Me-concert in The Axis Theatre in het Las Vegas Planet Hollywood Hotel, Las Vegas in april 2015 (Shutterstock)

Ze voegde eraan toe: “Er is zoveel tijd verspild om me alleen maar in verlegenheid te brengen en te beledigen en ik denk dat het voor de meeste mensen nu vreemd lijkt waarom ik mijn muziek niet meer speel.” “Mijn muziek niet meer afspelen is mijn manier om ‘F-ck You’ te zeggen, wat betekent dat het mijn familie alleen maar ten goede komt door mijn echte werk te negeren.”

Britney Voogdij is voorbij In november 2021, twee maanden nadat ze formeel een aanvraag had ingediend voor:stop onmiddellijk“De 13 jaar durende juridische regeling die haar van haar onafhankelijkheid heeft beroofd”, zei Britney tijdens een van de twee hoorzittingen waarin… getuige op de voorwaarden van zijn mandaat. “Het enige wat ik wil is mijn geld hebben… en dat dit stopt… en voor mij” [then-boyfriend, now husband Sam Asghari] Om zijn auto te kunnen besturen. En eerlijk gezegd… Ik wil zijn In staat om mijn familie aan te klagen‘, zei ze ook. ‘Ik vind deze voogdij echt aanstootgevend.’

See also  Rolstoelster Esther Vergeer bij stemming Tennis Hall of Fame