September 20, 2024

Livestream Nederland versus Engeland: hoe u vandaag de halve finale van Euro 2024 online kunt bekijken, teamnieuws

Live-uitzending van de wedstrijd tussen Nederland en Engeland is een confrontatie waarvan de uitkomst moeilijk te voorspellen is in de halve finale van Euro 2024 – en je kunt deze bekijken Vanaf elke locatie met behulp van een VPN En misschien wel gratis!

Live uitzending van de wedstrijd, datum, tijd en uitzendkanalen van Nederland en Engeland

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland wordt vandaag (woensdag 10 juli) live uitgezonden.
• tijd: 20.00 uur BST / 15.00 uur EDT / 12.00 uur PST / 5.00 uur AEST (11 juli)
• Gratis bezichtiging ITVX (VK)
• Wij – Kijk op FOX via slinger
• Kijk overal – Hij probeert het NordVPN is 100% risicovrij

Nederland had zijn geluk in de kwartfinale tegen Türkiye. Na in de eerste helft een achterstand van één doelpunt te hebben opgelopen, wisten ze in de tweede helft binnen zes minuten met twee doelpunten terug te komen, wat voldoende was om hun plaats in de halve finales veilig te stellen. Hoewel het Nederlandse team derde werd in Groep D, waren hun prestaties in de knock-outfase zelfs nog indrukwekkender nadat ze Roemenië met 0-3 hadden verslagen in de achtste finales, en ze zullen zich zelfverzekerd voelen voorafgaand aan deze wedstrijd tegen Engeland in het beroemde Dortmund Stadion.