Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Lena Dunham deelt een bericht over lichaamspositiviteit

Wanneer zullen we leren om slankheid niet langer gelijk te stellen aan gezondheid en geluk?

Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet, Lena Dunham Ze trouwde onlangs met muzikant Louis Felbert!

Ik ben vandaag uitgegaan op een hele mooie foto die viraal ging Vogue tijdschrift.

David M. Bennett / Dave Bennett / Getty Images

Het punt is dat niet iedereen aardig tegen haar is geweest in de reacties. Volgens een lang nieuw bericht gepubliceerd op InstagramLena herinnerde zich hoe de opmerkingen suggereerden: “Ik moet me op de een of andere manier schamen dat mijn lichaam is veranderd sinds ik de laatste keer op tv was.”

John Phillips / Getty Images

Heeft Lina de cast opgegeten? meisjes Gewoon geen goede grap. “

John Kopaloff / Getty-afbeeldingen,

Ze wees op frequente kritiek op haar uiterlijk tijdens het optreden in meisjes Van 2012 tot 2017.

Lina vertelde verder over “hoe de beelden waarmee ik vergelijk waren toen ik een actieve verslaving had met een niet-gediagnosticeerde ziekte.”

Sopa Images / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

Wanneer zullen we leren om slankheid niet langer gelijk te stellen aan gezondheid en geluk? Ik ging door. “Natuurlijk kan gewichtsverlies het gevolg zijn van een positieve verandering in gewoonten, maar raad eens? Gewicht kan worden bereikt.”

“In de vier jaar sinds ik nuchter werd en mijn leven begon als iemand die streeft naar gezondheid en niet alleen naar prestatie. Deze veranderingen hebben me in staat gesteld het soort zus/vriendin/dochter te zijn dat ik wil zijn en ja – ik ontmoet mijn man (die mij trouwens niet herkent op die foto’s) oud omdat hij ziet hoe donker mijn licht is).

Bruce Glickas/Bruce Glickas/WireImage

Als jij of iemand die je kent worstelt met middelenmisbruik, kun je de SAMHSA National Helpline bellen op 1-800-662-HELP (4357) en meer bronnen vinden Hier.

“Ik zou dit tegen iedereen zeggen wiens uiterlijk is veranderd door de tijd, ziekte of omstandigheden – het is oké om in je huidige lichaam te leven zonder het als een overgangsfase te beschouwen. Dat ben ik, en ik geniet er echt van.”

goed gezegd. Onthoud dat achter de afbeeldingen, tv-programma’s en feeds van sociale media die we consumeren, echte mensen met echte gevoelens zitten. Laster van het lichaam is nooit acceptabel.

Dagelijkse buzzfeed

Blijf op de hoogte van de laatste dagelijkse berichten met de dagelijkse nieuwsbrief van BuzzFeed!

READ  The Voice Recap Seizoen 21 Première: Ariana Grande Verschijnt, Blinds

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top