March 29, 2024

Kansas vs Villanova 22-4-22 College Basketball Picks, voorspellingen, kansen »Waar te chatten

De De Kansas Jayhawks en de Villanova Wildcats staan ​​zaterdagavond tegenover elkaar in het NCAA Final Four college basketbaltoernooi van de Caesars Superdome. Villanova is dit jaar in totaal 30-7. De Wildcats grepen Houston weg in hun laatste wedstrijd van het toernooi. Wat Kansas betreft, ze staan ​​tot nu toe 32-6 en hebben geen Elite Eight-overwinning op Miami. Kom het hele seizoen terug voor Gratis keuze voor universiteitsbasketbal Bij Sports Chat Place.

Vilanova heeft dit jaar maar één keer op rij verloren, en dat was half december. De Wildcats ploegden St. John’s, Ocon en Crichton Road om de titel van de conferentie te verkrijgen. Sindsdien zijn ze uitgeschakeld door Delaware, Ohio State, Michigan en Houston in het nationale kampioenschap.

In een wedstrijd tegen Houston op zaterdag stonden de Wildcats in de eerste helft met 27-20 voor. Vilanova won met één punt in de tweede helft, maar hield nog steeds vast aan een overwinning van 50-44. De hoogste score was Jermaine Samuels, die een double-double scoorde met 16 punten en 10 platen.

Aan de andere kant van Kansas hebben ze dit jaar maar één keer back-to-back games verloren; Begin maart tegen Baylor en TCU. De Jayhawks rijden momenteel een indrukwekkende reeks van negen wedstrijden en verslaan in dit traject opnieuw TCU, Texas, West Virginia, TCU, Texas Tech, Texas Southern, Creighton, Providence en Miami.

In de Sunday Elite Eight-wedstrijd tegen Miami stond Kansas in de tweede helft met 29-35 achter en verkeerde in grote problemen. De Jayhawks herstelden zich na de pauze en scoorden nog eens 47 punten in een 76-50 overwinning. Ochai Agbaji leidde het team met 18 punten, vijf rebounds en vier trappen.

kies of kies: Ik ga Villanova aanvallen. Wilde katten zijn zeker in staat om grote aanstootgevende aantallen te verdragen; Ze hebben 73 of meer punten gescoord in negen van de 10 wedstrijden in het Conference Tournament. Vilanova heeft sindsdien in slechts twee van de zeven wedstrijden meer dan 66 punten gescoord, maar ze hebben hun tegenstanders in alle zeven wedstrijden op 65 punten of minder gehouden. Het maakt niet uit in wat voor soort spel deze look verandert in de Final Four, Villanova zou klaar moeten zijn voor de competitie.

Wat de Kansas betreft, zij zullen de sterke tegenstander zijn in dit spel. De Jayhawks hebben een paar close calls gemaakt tijdens deze winning streak (met name de Texas en Providence games), maar verder hebben ze niet veel problemen gehad. Ik vind het leuk dat dit een vrij hoge overall is met Villanova die het deksel eraf haalt. Het moet hoe dan ook een geweldige wedstrijd worden.