Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Jonah Hill zegt dat hij zijn eigen films niet langer zal promoten om zijn geestelijke gezondheid te beschermen | Jonah Hill

Jonah Hill heeft aangekondigd dat hij niet langer betrokken zal zijn bij het promoten van zijn films vanwege zijn geestelijke gezondheidsproblemen verergerd door optredens in de media en openbare evenementen.

De 38-jarige acteur onthulde zijn plan in een open brief die Deadline plaatste voorafgaand aan de verschijning van zijn nieuwe documentaire, Stutz, die hij regisseerde. De film gaat over Hill’s relatie met zijn therapeut Phil Stutz, die Hill in 2017 begon te zien op aanbeveling van collega-acteur Joaquin Phoenix. In de film bespreken Hill en zijn behandeling zijn geestelijke gezondheid.

“Tijdens deze reis van zelfontdekking in film realiseerde ik me dat ik bijna 20 jaar last had gehad van angstaanvallen, die werden verergerd door optredens in de media en gebeurtenissen waarmee het publiek werd geconfronteerd”, schreef Hill.

Hij zei dat het “hele doel” van het maken van Stutz was “therapie en de hulpmiddelen die ik in therapie heb geleerd aan een breed publiek te geven voor privégebruik door middel van een vermakelijke film.”

Hill zei dat terwijl hij ernaar uitkeek dat het publiek de film zou zien: “Je zult me ​​deze film of een van mijn aankomende films niet zien promoten, terwijl ik deze belangrijke stap neem om mezelf te beschermen. Als ik mezelf zieker maak door uit te gaan daar en het promoten ervan, ik zal niet eerlijk zijn tegen mezelf of tegen de film.

“Meestal val ik terug op dit soort brieven of zinnen, maar ik begrijp dat ik tot de kansarme categorie behoor die een vakantie kan betalen. Ik zal mijn baan niet verliezen terwijl ik aan mijn angst werk. Met deze brief en met Stutz wil ik hoop het voor mensen natuurlijk te maken om over deze dingen te praten en ernaar te handelen.” Zodat ze stappen kunnen zetten om zich beter te voelen en zodat de mensen in hun leven hun problemen beter begrijpen.”

De beslissing van Hill doet denken aan die van tennisster Naomi Osaka een jaar geleden, toen ze aankondigde niet deel te nemen aan de verplichte persconferenties tijdens de French Open 2021 vanwege vragen van verslaggevers die haar geestelijke gezondheid beïnvloeden. Sindsdien heeft Osaka het over Voor het eerst een therapeut inhuren en enkele persconferenties hervatten.

Eerder deze week kondigde Spider-Man-acteur Tom Holland aan dat hij wegblijft van sociale media omdat hij vond dat het “schadelijk” was voor zijn geestelijke gezondheid.

In een video op zijn Instagram-account, dat 67 miljoen volgers heeft, zei de 26-jarige: “Ik vind Instagram en Twitter te stimulerend en overweldigend. Ik loop vast en krimp ineen als ik online dingen over mij lees. en uiteindelijk is het schadelijk. Mijn mentale toestand is erg moeilijk. Dus besloot ik een stap terug te doen en de app te verwijderen. “

Andere sterren, waaronder Selena Gomez, Ed Sheeran, Camila Cabello en Demi Lovato, hebben vanwege hun geestelijke gezondheid afstand genomen van sociale media.

op zondag, 72-jarige Britse acteur Robert Lindsey Hij kondigde aan dat hij van plan is minder tijd op Twitter door te brengen, nadat zijn zoon hem had verteld dat het “mijn dagelijks leven, mijn gedachten en mijn waarnemingen beïnvloedt”.

“Hij heeft natuurlijk gelijk en ik moet de stress van sociale media halen en me concentreren op wat ik drie jaar geleden van plan was te doen en te schrijven”, schreef de My Family-vertegenwoordiger.

  • In Australië is ondersteuning beschikbaar bij Beyond Blue op 1300 22 4636, Lifeline op 13 11 14 en bij MensLine op 978 1300789. In het VK is Charitable Support beschikbaar op 0300 123 3393 en Childline op 0800 1111. In de VS is My Verstand Gezondheid Amerika is beschikbaar op 800-273-8255

READ  Ken Brown Grand Marshal van de NASCAR Cup Series

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top