April 20, 2024

Hoop op comeback: voetbaltopjes voor dames Alma

Hannah Mitrov maakte bij haar eerste start van het seizoen meteen indruk op het damesvoetbalteam van Hope College.

De nummer 1 middenvelder uit Rochester Hills, Michigan (Stony Creek HS) scoorde woensdag beide Nederlandse vliegende goals in de 2-0-zege op Alma College.

Mitrov hielp het doelpunt van Sara Mixel in de eerste helft en ze scoorde haar eerste professionele doelpunt in de tweede helft.

Hope verbeterde naar 9-3-1 in het algemeen en 3-1-1 in MIAA-spel.

Mitroff zorgde ervoor dat Mikesell het doelpuntloze gelijkspel verbrak met 6 minuten en 5 seconden voor rust.

Mikesell verhoogde haar carrièretotaal voor het seizoen tot acht doelpunten. De geweldige spits heeft in zijn carrière ook 17 goals gemaakt.

Mitroff maakte in de tweede helft een veilig doelpunt van 12:56 tegen Alma (4-9, 2-4 MIAA).