April 25, 2024

Het snoepnet scoorde het tiende doelpunt van het seizoen toen Feyenoord werd uitgeschakeld in de Nederlandse beker

Cyril Desires scoorde het doelpunt van Feyenoord, maar dat was niet genoeg, want ze verloren woensdag met 2-1 van Twente na extra tijd, in de tweede ronde van de Nederlandse beker. Completesports.com rapporten.

Dessers scoorde nu 10 doelpunten in 25 wedstrijden in alle competities voor Feyenoord, dat hij huurde van Genk.

De 27-jarige maakte in zijn laatste drie wedstrijden twee doelpunten.

N1Bet

Hij opende de score in de 47e minuut nadat hij de bal vanaf een voorzet in het dak van het net gooide.

Giovanni Tropez maakte 11 minuten voor tijd de gelijkmaker voor FC Twente, waardoor de wedstrijd verlengd werd.

Zes minuten voor het einde van de extra tijd scoorde Manfred Ugalde het winnende doelpunt dat Twente naar de volgende ronde stuurde.