April 25, 2024

Engeland en Italië gelijkspel 0-0 onder andere confrontaties – Sports News, Firstpost

Het was zaterdag een nacht van patstelling voor de topteams in de Nations League, waaronder een doelpuntloos gelijkspel in de rematch van de EK-finale van vorig jaar.

Engeland heeft deze maand in drie wedstrijden in Groep C van de Eerste Klasse niet gewonnen. AP

Engeland speelde 0-0 gelijk tegen Italië, waardoor Gareth Southgate’s ploeg deze maand niet te winnen is in drie Groep C-wedstrijden, terwijl ze zich voorbereiden op het WK.

Slechts 2.000 schoolkinderen mochten het stadion van Wolverhampton binnen als onderdeel van de straf van Engeland voor het storen van hun fans voorafgaand aan de Euro 2020-finale op Wembley, die Italië won na penalty’s.

Crossbar Mason Mount kwam al vroeg in botsing met Engeland en doelman Aaron Ramsdale redde Sandro Tonali voordat de tweede helft verschillende wissels verstoorde omdat beide coaches hun ploeg afwisselden na een moeilijk seizoen.

Aangezien Engeland als laatst geplaatste in november naar Qatar vertrekt, zal de eerste plaats in de groep geen advies zijn voor de Italianen die zich niet voor de tweede keer op rij hebben gekwalificeerd voor het WK.

Hongarije, dat afgelopen zaterdag Engeland versloeg, komt op een punt op Italië na een 1-1-gelijkspel met Duitsland. De goals vielen in de eerste negen minuten toen Jonas Hoffmann de gelijkmaker voor Duitsland scoorde om het doelpunt van Zolt Nagy in Boedapest te dwarsbomen.

Ook in de vierde groep waren er twee gelijke spelen. Nederland moest tegen Turkije twee doelpunten achterstand oplopen om een ​​2-2 gelijkspel te krijgen nadat Davy Klassen en Denzel Dumfries drie minuten vroeg in de tweede helft scoorden. Oranje maakte kans op een derde overwinning op rij, maar een strafschop van Memphis Depay trof de paal, waardoor de ploeg van Louis van Gaal met zeven punten achterbleef.

België heeft vier punten op de tweede plaats nadat Yuri Tillmans het lage doelpunt van Yuri Tillmans vanaf de rand van het strafschopgebied ongedaan maakte met het eerste doelpunt van Brennan Johnson voor Wales in de 86e minuut. Het was het eerste punt van Wales in hun drie wedstrijden, maar de prioriteit is na 64 jaar wachten op het WK voorbereiden Om zich weer te kwalificeren voor de FIFA Finals die vorige week eindigde.

Oekraïne, dat in de WK-kwalificatiewedstrijd van Wales verloor, behaalde zijn tweede opeenvolgende overwinning in de Nations League door Armenië met 3-0 te verslaan met doelpunten van Ruslan Malinovsky, Alexander Karavaev en Vitaly Mykolenko. De wedstrijd werd gespeeld op neutraal terrein in لودód, Polen, omdat Oekraïne sinds de Russische inval niet meer op eigen grond kon spelen. Ierland, dat halverwege de week verloor van Oekraïne, versloeg Schotland met 3-0 in de andere groep B-wedstrijd.

Alle bestanden lezen laatste nieuwsEn de trending nieuwsEn de cricket nieuwsEn de Bollywood nieuwsEn de India nieuws En de Nieuws hier. Volg ons FacebookEn de Twitter En de Instagram.