Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Echo Set foto onthult nieuwe kijk op Vincent D’Onofrio’s Kingpin

Kingpin staat op het punt om werkelijk Druk bezig in het Marvel Cinematic Universe. Naast bevestiging komt fan-favoriete schurk Vincent Donofrio terug Daredevil: wedergeborenHet personage zal ook verschijnen in Disney + geluidsecho. Hoewel Marvel Studios de deelname van D’Onofrio aan de Alaqua Cox-serie met Alaqua Cox in de hoofdrol nog moet bevestigen, laten recente foto’s van de set in Atlanta zien dat de acteur rondloopt in zijn iconische Kingpin-verschijning.

Tijdens het weekend dook nog een reeks foto’s op waarop D’Onofrio tussen de opnamen door te zien was, gekleed in een wit colbert en een zwart shirt.

Fisk is terug haak, als een sportmaffiabaas, een kleine wijziging van zijn stripboekoorsprong en de oorsprong van de groep. Aangezien het personage tijdens die show blijkbaar werd “vermoord”, is het onduidelijk of het personage erin zal verschijnen. geluidsecho herinneringen aan het verleden of Als de productie een ander stripverhaal met betrekking tot Kingpin aanpast?.

“Het is gek om daarna mijn eigen show te krijgen. haak. Dit was als mijn eerste acteerrol ooit”, zei Cox eerder over haar rol in de MCU. Ik weet niet waarom ze me deze kans geven, maar ik ben gewoon dankbaar. Ik ben gepassioneerd over het ondersteunen en in staat zijn om te pleiten voor de dovengemeenschap. We willen deze gelijkheid bereiken en meer mensen erbij betrekken. Ik ben zo dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen.”

Ze vervolgde: “Het is bizar hoe mijn leven echt is veranderd omdat ik stopte met studeren. Ik werkte in een fabriek. Ik ben zo opgewonden om mensen te laten zien wie ik ben en wat ik kan, en wat iedereen kan doen.”

Een Disney-samenvatting van de serie is hieronder te vinden.

“Echo’s oorsprongsverhaal gaat terug naar Maya Lopez, wiens meedogenloze gedrag in New York City haar geboorteplaats treft. Ze moet haar verleden onder ogen zien, opnieuw contact maken met haar Indiaanse wortels en de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze ooit hoopt. Ga vooruit .”

geluidsecho Het zal in 2023 debuteren op Disney+.

Welke andere personages denk je dat er in de serie zullen verschijnen? Laat ons uw mening weten in de opmerkingensectie of via Onze schrijver AdamBarnhardt sloeg op Twitter om te chatten met alles wat met MCU te maken heeft!

READ  Aandelen om naar te kijken: Airtel, Reliance, SpiceJet en Vedanta

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top