October 16, 2024

Duitsland 1-0 Nederland (14 oktober 2024) Wedstrijdanalyse

Duitsland Hij boekte maandag na de middenvelder een plek in de kwartfinales van de Nations League Jimmy Liuling Hij beleefde een indrukwekkend internationaal debuut door het winnende doelpunt te scoren in een zwaarbevochten 1-0 overwinning op zijn bezoekers Holland In groep A3.

De 23-jarige Leveling, één van de twee spelers die debuteerde bij de Duitse nationale ploeg, schoot de bal in de tweede minuut in het net, maar zijn poging werd afgekeurd wegens buitenspel. Hij scoorde echter in de 64e minuut en schoot in de bovenhoek nadat Oranje er niet in was geslaagd een hoekschop goed weg te werken.

Duitsland leidt met 10 punten uit vier wedstrijden en heeft de plaats in de kwartfinales veiliggesteld, terwijl Nederland vijf punten achterstand heeft op de als tweede geplaatste ploeg. Hongarije Op doelsaldo. Bosnië staat op de laatste plaats met één punt na een 2-0 nederlaag tegen Hongarije.

Duitsland-coach Julian Nagelsmann zei: “De eerste helft was uitzonderlijk goed.” “Na de pauze hebben ze dingen veranderd en hebben we niet goed verdedigd.

Duitse spelers vieren feest na het scoren van een doelpunt tegen Nederland in de European Nations League.

Hij voegde eraan toe: “Maar we hebben het volledig verdiend om te winnen. We willen nu de resterende wedstrijden winnen. We willen continuïteit als het om resultaten gaat.”

De Duitsers zaten vanaf het begin in de verdediging en kregen, afgezien van het doelpunt van Leving, meer kansen om te scoren Tim Kleindienst en Maximilian Mittelstadt terwijl Nederland moeite had om zijn weg in het spel te vinden.

De thuisploeg bleef na de pauze aandringen en was wederom dicht bij de kwalificatie Serge Gnabry 54 voordat Lewelling het winnende doelpunt scoorde.

De Nederlanders waren het grootste deel van de wedstrijd anoniem, maar scoorden bijna bij hun eerste kans toen ze de kans kregen Xavi SimmonsHet schot stuiterde in de 77e minuut van de lat, slechts enkele minuten voordat Mittelstadt zijn eigen schot naast de paal terugkaatste.

Bondscoach Ronald Koeman zei: “Ik ben niet tevreden met onze prestatie.” “De Duitsers waren beter, sneller en fysiek sterker. Ze creëerden meer kansen.

“We verloren veel ballen op het middenveld. We lieten veel terug, dat was niet het plan. Het plan was om op de rechterkant naar voren te drukken. Maar dat gebeurde niet.”

Net als Leuling was de Duitse doelman een 34-jarige nieuwkomer Oliver Bowmandie indruk maakte toen hij in de 90e minuut zijn voorsprong vasthield met een wonderbaarlijk krachtig schot Donnell Malin Wijd schot.