April 25, 2024

De weg van Argentinië naar de WK-finale van 2022

Het Zuid-Amerikaanse land speelde uitzonderlijk goed in het toernooi van Qatar

a 3-0 overwinning uit revanche tegen Kroatië gehouden Argentinië en kapitein Lionel Messidroom van wereldbeker In leven. Met een dominante overwinning op Kroatië legde Argentinië een gedurfde verklaring af in de aanloop naar een belangrijke laatste confrontatie tegen de titelverdediger. Frankrijk Zondagavond in Qatar. Frankrijk boekte na een 2-0 overwinning op Marokko een plaats in de finale. Argentinië speelt 2Afkorting II Wereldbekerfinale in de laatste 3 edities. Argentinië speelde voor het laatst in de WK-finale van 2014 tegen Duitsland. In 2014 slaagden ze er niet in om glorie te krijgen.

Van Wereldbeker in Qatar Fans van het WK van Lionel Messi hebben in deze editie veel vermaak ervaren. Na hun openingswedstrijd tegen Saoedi-Arabië te hebben verloren, schitterden het Argentijnse nationale team en aanvoerder Messi in hun wedstrijd van het toernooi. Na een strafschop tegen Kroatië maakte Messi Mbappé gelijk Kampioenschap topscorer. Beide spelers hebben het Scoorde 5 doelpunten in het toernooi, Naast het toernooi zullen deze twee ook vechten voor hun persoonlijke glorie. Argentinië kende in deze editie aanvankelijke schokken, maar wist zich na de Saoedische tegenslag beter te redden. Sindsdien zijn ze briljant en beheerst. Laten we eens kijken naar hun campagne voor de WK-finale.

gGewaad podium

L, 1-2 tegen Saoedi-Arabië

Niemand had dit resultaat verwacht, zelfs niet op 90-jarige leeftijdDe tiende Een minuut van deze wedstrijd, ondanks dat Saoedi-Arabië 53 minuten geleden met 2-1 voor stondOnderzoek en ontwikkeling het moment. Het kwam als een schok voor Argentinië dat de mannen van Messi wakker werden voordat het nodig was. Maar na dit schokkende resultaat en de aanvankelijke ongelukkige gebeurtenissen begonnen de kansen van Argentinië er opnieuw somber uit te zien. Door een sombere defensieve prestatie hebben ze hard gewerkt en een goede comeback gemaakt in het toernooi. Voor Argentinië scoorde Messi een doelpunt uit een strafschop en voor Saudi Al-Shehri scoorde hij in 48De tiende nauwkeurige gelijkmaker. Al-Dosari in 53Onderzoek en ontwikkeling De minuut gaf een winnende klap aan Saoedi-Arabië.

W, 2-0 tegen Mexico

Na hun schokkende nederlaag tegen Mexico nam aanvoerder Lionel Messi de leiding tegen de verdediging van Mexico en de grote muur van het Mexicaanse voetbal, Guillermo Ochoa. Messi zette zijn spel voort en brak de muur van Ochoan op de 64eDe tiende Een minuut van de wedstrijd zorgt voor enige opluchting bij de Argentijnse fans. Het spel van Messi zorgde ervoor dat ook zijn teamgenoten de Saoedische tegenslag vergaten. Enzo Fernandez scoorde in de laatste minuten nog een doelpunt en bezorgde de Mexicanen een 0-2 nederlaag. Dit deed Argentinië weer in zichzelf geloven.

W, 2-0 tegen Polen

Deze wedstrijd was de belangrijkste die Argentinië speelde voor de knock-outrondes. De nederlaag tegen Saoedi-Arabië maakte de groep van Argentinië nog spannender. Om zich te plaatsen voor de halve finales was de overwinning van Argentinië op Polen belangrijk. Jongeren McAllister en Julian Alvarez verdedigden de gelegenheid en zorgden ervoor dat Argentinië hun belangrijke wedstrijd won. Lewandowski kon geen grote factor worden voor Polen. De overwinning zorgde er ook voor dat Argentinië zich voorbereidde op hun pre-kwartfinale-clash tegen Australië, in plaats van tegen Frankrijk.

Ronde 0f 16

W, 2-1 tegen Australië

Toen de knock-out arriveerde, werd Argentinië een nog grotere bedreiging met twee opeenvolgende overwinningen. Aanvoerder Lionel Messi maakte in de eerste helft opnieuw de gelegenheid voor Australië in de verdediging. Australië kwam terug na een eerste schot in het net van Messi, waardoor Argentinië goed kapitaliseerde door in de eerste tien minuten van de tweede helft opnieuw een brace te scoren. Argentinië won de wedstrijd tegen Australië met 2-1. Lionel Messi en Julian Alvarez leidden Argentinië naar een treble op het WK 2022.

Kwartfinale

W, 3-4 in de strafschoppenserie (2-2) tegen Nederland

Net toen Argentinië wat ontspande in de extra tijd tegen Nederland, bracht Oranje-aanvaller Wout Weghorst wat spanning terug in Argentinië. Zijn doel is binnen (90 + 11De tiende) Extra tijd bracht de stand op 2-2 toen Argentinië op weg was naar een 2-1 overwinning. De wedstrijd ging naar een penalty shootout na geen doelpunten in extra tijd. Nederland miste helaas een paar treffers, terwijl Argentinië profiteerde en zich plaatste in de halve finale tegen Kroatië.

shalve finale

W, 3-0 tegen Kroatië

­­De runner-up van vorig jaar, Kroatië, was niet op zijn best tijdens de FIFA World Cup™. In 2018 versloeg Kroatië Argentinië met 3-0 in de groepsfase. Nu met een 3-0 overwinning op Kroatië heeft Argentinië het verlies van 2018 gewroken. Opnieuw werd de combinatie van ervaring en jeugd een sleutelfactor in Argentinië om Kroatië te verslaan in de halve finales en de eerste plaats te boeken in de Wereldbekerfinale die gepland staat voor Zondagavond in het Lusail Stadion.

Nu treft Argentinië Frankrijk in de finale FIFA Wereldbeker 2022.

Volg voor meer updates Paard nu op mij FacebookEn de TwitterenEn de Instagram En word lid van onze community op kabel.