Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

De BBC is onder vuur komen te liggen vanwege het melden dat drie kinderen zijn aangereden door een ‘auto’; Terug naar het juiste spoor. Wil je een opleiding tot fietsenmaker volgen? Bied aan om een ​​stukje gesigneerde G-memorabilia te krijgen; Ned Bolting sluit zich aan bij de wielernieuws fanclub. Philip Hinds gaat met pensioen en meer op het liveblog


Tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar Philip Hinds heeft zijn pensionering aangekondigd na 11 jaar racen op de baan. Hinds won goud in Londen 2012 en Rio 2016 als onderdeel van de GB-ploeg, samen met rijders als Sir Chris Hoy, Jason Kinney en Callum Skinner.

Nadat hij Duitsland op jeugdniveau vertegenwoordigde, wisselde Hendys in 2010 van kant en won hij één Wereldkampioenschap, twee medailles op de Commonwealth Games en negen Wereldbeker-medailles, allemaal in de teamsprint.

In een verklaring van British Cycling reflecteerde Hendys op zijn carrière: “Zo lang lid zijn van Team Groot-Brittannië is ongelooflijk, ik heb echt geleefd en genoten van mijn carrière. Mijn carrièreprestaties moeten Olympische gouden medailles zijn van Londen 2012 en Rio 2016, Maar ik ontmoette ook enkele van mijn beste vrienden in het team en in het wielrennen in het algemeen, dus dat was het beste deel van mijn wielercarrière.

“Ik zal nu de toewijding en het leiderschap van een nieuw hoofdstuk in mijn leven zetten, een nieuwe carrière beginnen en zien waar het me brengt.

“Ik wil British Cycling bedanken voor hun steun door de jaren heen en alle mensen die me op mijn reis hebben geholpen, ik ben hen zoveel verschuldigd en ik kan ze niet genoeg bedanken. Ik ben trots op wat ik doe.” Ik denk dat er nog veel komt van het raceteam voor heren, en ik zal ze tot in Parijs 2024 aanmoedigen.”

READ  Hamilton geeft 'vreemde ervaring' toe van angst voor Baku F1-crash

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top